keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Kutsuja ootellessa

Nyt kesän kynnyksellä sitä miettii malttamattomana, että oliskos sitä yksiäkään häitä tiedossa tänä suvena? Viime vuonna pöhistiin omien hääsuunnitelmien kimpussa, ja tänä vuonna olisikin superihanaa päästä mukaan juhlistamaan muiden onnenhetkiä. Vink vink vaan sinne ystäväpiiriin, jos joku sattuu sieltä tänne eksymään!

Kuvat Tiu Makkonen

Samalla tuli fiilisteltyä pikkuisen omien hääkansioiden syövereissä. Ja ne tosiaan ovat vieläkin pelkästään sähköisessä muodossa, vaikka viime kesästä saakka tekemättömien listalla on roikkunut ihan kouriintuntuvan hääkirjan teettäminen. Ehkä ennen ensimmäistä hääpäivää ehdin tarttua toimeen? 

12 kommenttia :

 1. Teidän häät vaikutti kyllä mielettömän ihanilta!! Itsekin harrastin tänään hääfiilistelyä ystävän kera, parasta puuhaa! Häät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sullakin on kyllä todella upeita kuvia teidän päivästä blogissasi! Häät on kyllä ihania <3

   Poista
 2. Luin jo aikaisemmin tuota sun hääblogia. Tosi tyylikkäät ja ihanan oloiset häät välittyi ainakin tänne ruutujen taa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Teidän häät ovat varmasti olleet tunnelmalliset :) Itsekin fiilistelin omia kolme vuotta sitten pidettyjä häitämme viime viikolla (eikä vieläkään paperikuvat kansiossa, kuvakirjalla pärjätty tähän asti;) , kun kaveripariskunta pitää samassa paikassa omansa nyt tulevana kesänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Aika ajoin on kyllä ihana palata hääkuvien ja -fiilistelyjen pariin!

   Poista
 4. Mä olen jollain tavalla helpottunut, että ei ole yksiäkään häitä tai polttareita tiedossa koko kesänä.. Viimeiset 3-4 kesää ollaan juostu häissä ympäri Suomea ja jopa Espanjassa saakka, ja on aina joutunut kesän menot suunnittelemaan niiden mukaisesti. Ja niitä häitä on ollut vähintään neljät /kesä. Nyt on ihanaa, kun saa tehdä koko kesän suunnitelmat ihan rauhassa. Voipi olla, että ensi kesänä taas juhlahumu maistuisi :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taas ei olla oltu kaveripiirissä kovin innostuneita menemään naimisiin, joten mun hääkiintiö ei ole laisinkaan täynnä :) Toki tuo, että melkein joka viikonloppuna olisi hääjuhlat, on varmasti jo vähän uuvuttavaa pitkän päälle, kun suunnitelmat pitää tehdä sen mukaan!

   Poista
 5. Niin upeita kuvia ja teidän häissä on kyllä ollut ihana tunnelma! :)

  VastaaPoista
 6. Luin hääblogiasi viime vuonna, ja nyt tuli sellainen probleema, että omat häät olisivat edessä ensi kesänä - mies kun meni ja polvistui eilen.. Joten kysyisinkin, että mistä tilasitte kutsukortit yms? Muistan kun hääblogissasi oli niiden tilauksesta juttu jos toinenkin, mutta en enää muista nettikauppaa, kun ei asia silloin vielä ollut ajankohtainen :)

  VastaaPoista
 7. Moikka! Tilasin kutsut sekä muuta paperimateriaalia (menukortit, kirkko-ohjelmat...) Wedding Paper Divasilta: http://www.weddingpaperdivas.com/ . Voin kyllä suositella, jos sopiva malli vaan valikoimista löytyy - olivat melko huokeat, jämäkkää materiaalia ja ajoivat asiansa paremmin kuin hyvin :) Toimituksessa meni pari viikkoa, ja mallikorttejakin heiltä oli ainakin silloin mahdollista tilata.

  VastaaPoista