maanantai 1. huhtikuuta 2013

Pääsiäisterveiset

Hep, lomalainen ilmoittautuu! Blogikin hiljeni viikonlopuksi, kun otettiin ilo irti pääsiäislomasta. Tästä on hyvä palata huomenna töihin.
 
 
Korkattiin myös terassikausi Mattolaiturilla aurinkoisena pitkäperjantaina. Hyvin tarkeni tunnin verran istuskella paistattelemassa päivää!
  
Ajeltiin myös mökille moikkaamaan mun vanhempiani. Järven jäätä pitkin pääsi vielä hyvin hurauttamaan autolla mökkirantaan saakka tuolla idemmässä. Jalkaan eksyivät myös sukset yli kymmenen vuoden tauon jälkeen! Saatoin myös vähän innostua tuosta hiihtämisestä; ainakin kevätauringossa järven jäällä ihan mukiinmenevää touhua. Harmi vaan, että hiihtokausi taitaa olla pian lopuillaan. Ehkä ensi talvena voisi kaivaa omatkin sukset esiin varaston perukoilta! All in all - mukava miniloma takana ja nelipäiväinen työviikko edessä: kyllä kelpaa.
 
Pirteää alkanutta viikkoa kaikille!


2 kommenttia :

  1. Heheh, saatettiinkohan istua saimaisen pöydän äärellä n. viikko takaperin, kun korkattiin ystäväni kanssa Mattolaiturin terassi :) Ainakin kuvamme ovat melko samanlaisia :) Hyvää aprillia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me yritettiin Mattolaiturille jo about kuukausi sitten, mutta silloin se ei ollut vielä auki :P Hyvää aprillipäivää myös sinne suuntaan!

      Poista