perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pientä & (ehkä) tarpeellista

Tiedättekö, mitä odotan aina kuun vaihteen tuntumassa? Rikun palkkapäivää, noei. Sitä, että pääsee ruokakaupassa skannaamaan läpi uuden lehtivalikoiman! Olen auttamaton impulssiostaja aikakauslehtien suhteen: kuun mittaan kauppakassin pohjilta ilmestyy usein lätyskä poikineen. Itse en tilaa kotiin mitään lehtiä, sillä omaan lehtienlukunautintooni kuuluu ehdottomasti myös etukansiotsikoiden selailu ja lehtien vertailu hyllyssä: mikä olisi sopiva just tähän fiilikseen? Ja noh, saatan olla ehkä Suomen suurin laskunvihaaja, joten en oikeastaan koskaan osta tai tilaa mitään ei-pakollista, mistä postilaatikkoon kolahtaisi lasku, mutta se on toinen tarina se. Lehdessä on kuitenkin sitä tiettyä fiilistä verrattuna verkkojulkaisuihin: sitä pääsee hypistelemään ja nypistelemään, paperi tuntuu kivalta sormien välissä ja sivujen kääntelemisessä on vain sitä jotain. Ei ole lehden voittanutta. Itse laitan lehdet useimmiten mielelläni eteenpäin tai kierrätykseen, eikä tapanani ole hamstrailla metrisiä lehtipinoja. Silloin tällöin etenkin sisustus- ja matka-aiheisten julkaisujen sisällöstä löytyy jotain niin mielenkiintoista, että lehden tahtoisi säästää. Mutta minne?
 
Tällä hetkellä lehtiä on kerääntynyt jo nivaska keittiön tuolille ja pariin muuhunkin paikkaan, sillä meillä ei ole täällä ollut mitään keskitettyä ratkaisua lehtien säilyttämiseen. Hankimme kyllä Artekin Kanto-telineen, mutta se on löytänyt paikkansa takan vierestä puu- ja sytyketelineenä. Hiljattain tuli puhetta myös Rikun kanssa siitä, että jonkinlainen pömpeli noille säilytettäville lehdille pitäisi hankkia. Eilen huomasin useammassakin blogissa promottavan Finnish Design Shopin alekoodia, joten eipä aikaakaan, kun olin jo löytänyt mieluisan ratkaisun tähän probleemaan.
 
 
Vasemmalla kuvassa tosin Heima -kynttelikkö, joka ei liity sepustukseeni millään lailla, vaan se oli heräteostos. Pitkään harkittu heräteostos. Oikealla puolestaan Minus Tion In the Neighbourhood -lehtiteline, jonka hankkimista siis pohjustin ylemmällä avautumisellani. On se vaan jännä ja nätti.
 
Loistavaa perstaita, kaikki!

4 kommenttia :

 1. Ihana lehtiteline! Täällä toinen joka tykkää ostaa lehtiä ruokaostosten lomassa ;) niitä on vaan niin mukava lukea ja selailla :)

  VastaaPoista
 2. Alennuskoodi, missä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime viikon loppupuolella monilla kanssabloggareilla (olisikohan ollut Indiedays Inspirationin kautta bloggaavia) oli postaus Finnish Design Shopin -20% alekoodista, joka oli voimassa viime torstain ja perjantain ajan, joten sitä tuli hyödynnettyä :)

   Poista