maanantai 22. huhtikuuta 2013

Wedge sneakers?

Itse en ole vielä liittynyt kiilapohjaisten tennareiden fanijoukkoon. Tennariosasto on omassa kenkäkaapissa muutenkin melko rajoittunut, sillä omaan jalkaan mukavasti istuvia tennareita on ollut yllättävänkin vaikea löytää maailman parhaita tennareita, Reebokin valkoisia F/S HIgheja lukuunottamatta. Silti suunnilleen kerran vuoteen tulee tehtyä jokin tennarihankinta - ehkä tänä keväänä voisin mennä joukon mukana ja kokeilla kiilaa? Nämä saisivatkin olla vähän muhkut tai överit, koska eihän näitä missään virallisessa tilanteessa vedettäisi jalkaan!


8. MICHAEL Michael Kors / Skid

Mitä te olette mieltä - kokeilemisen arvoinen juttu vai täyttä kuraa?

4 kommenttia :

 1. Ne on kyllä kivoja, itse tuli hankittua mustat Ashit ja ne on kyllä hyvät jalassa vaikka korkoa on jonkin verran. Sopivat hyvin rennompaan ja vähän siistimpäänkin asuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi Ashit on itsellänikin pyörineet mielen päällä eniten, kun toiset suosikit, Isabel Marantit, näyttävät suosikkimallissa olevan ainakin N-a-P:sta loppuunmyydyt. Hyvä kuulla, että ovat mukavat jalassa! :)

   Poista
 2. Mä tilasin kanssa yhdet kokeeksi. Satuin löytämään kivat kiilat mitkä ehkä sopii mun mustan mekon kanssa, ja siinä samassa sitten livahti tilaukseen ne kiilatennaritkin. Katotaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mä jotenkin "löysin" nämä ihan vastikään, vaikka jo viime vuonna katselin, että tällaisia markkinoilta löytyy. Ensin tuli vähän liikaa ysärivibat mieleen, mutta nyt kai silmä on jo tottunut...

   Poista