keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Keskiviikkona keittiössä

Avokeittiömme on melko kompakti, mutta juuri meidän tarpeisiimme sopiva, sillä säilytys- ja laskutilaa on siellä kuitenkin ihan mukavasti. Kiintokalusteet ovat italialaisen Copatin valmistamia, ja ovat vieläkin erittäin hyvässä kunnossa. Jos itse olisin päässyt valitsemaan, olisin jättänyt tumman sävyn vähän vähemmälle ja maitolasiset kaapinovet laittamatta, mutta kyllä tässä muutaman asumiskuukauden aikana silmä on jo tottunut näihin pikkujuttuihin, ja olen siihen erittäin tyytyväinen. Myös lattialaatan sävyn olisin ehkä valinnut toisin, mutta tässä tapauksessa voi oikeastaan huokaista helpotuksesta, etten ole ollut sitä valitsemassa: tämä hiekansävyinen laatta on äärimmäisen kätevä siitä, ettei pieni lika näy siitä niin helposti. Eläinperheessä ehdoton plussapuoli!
Keittiö jatkuu ruokailutilaan, jonka edessä on myös takka. Kuten kuvista näkyy, meillä kasvaa tällä hetkellä keittiön puolella yrtti poikineen... Toivottavasti niitä päästään siirtämään ulkosalle jo pian! 
Tänään keittiössä valmistui sitruunarisottoa, jonka ohjeen voi kurkata *tästä postauksesta*. Tämän päivän broilerversio ei tosin onnistunut yhtä nappiin kuin muutama viikko sitten samalla ohjeella valmistettu kanaton risotto. Noh, aina ei voi voittaa :)

Leppoisaa helatorstain odotusta :)

4 kommenttia :

 1. Tuo vuolukivitakka vei sydämeni! Kiva, kun löysin blgisi :)

  Annukka / http://www.menaiset.fi/onnellistenhaidenalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on kyllä omakin lempparini! :) Kiva, kun kävit vierailulla ja tervetuloa toistekin! :)

   Poista
 2. On nuo kyllä tyylikkäät nuo teidän keittiön kalusteet! Ja noi vetimet on jotenki tosi söpöt. Katoin myös tuota edellistä postausta, teidän talon ulkoasua, ja on kyllä komea sekin. :) Ei mikään perinteinen laatikkotalo, millaisia ainakin meidän huudeilla näkee ihan liikaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ensin vierastin noita vetimiäkin, mutta loppupeleissä paljon kätevämpää, kun ei tule lääpittyä laatikoita :) Mäkin tykkään, kun tämä meidän koti on ulkoa vähän rumankaunis; näitä samanlaisia ei ole rakennusliike tosiaan tehnyt minnekään muualle kuin kolme kappaletta tähän samalle tontille.

   Poista