sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Maailma kylässä

Kerrankin muistin Maailma kylässä -festivaalin, joka aiempina pääkaupunkiseutu-vuosina jäänyt väliin useimmiten huonon sään vuoksi. Tänään kesäilma helli kansalaista ja päätettiin pöristellä iltapäiväksi Kaisaniemeen nauttimaan siitä, kun maailma oli saapunut Helsinkiin kyläilemään. Meillä on vieläkin Kampin kellarissa parkkipaikka, mistä oli kätevää töpötellä kohti Kaisaniemen puistoa. Riku jemmasi taskun täyteen kolikoita, sillä tarkoituksena oli maistella tarjolla olevia herkkuja niin, että napa ruskaa...


Kambodzalaisia kevätrullia, ranskalaista plättyä omenahillolla ja karamellisoossilla, filippiiniläistä kanavarrasta, gambialaista paistettua riisiä chilikastikkeella... Tulihan niitä maisteltua! 
Mässäilyn päätteksi istahdettiin vielä hetkeksi nurtsille sulattelemaan, ja jälleen tämä yksi Kamppi-apina liittyi seuraan (*tää biisi* niin kertoo musta ja Jerestä). Takaisinmenomatkalla poikettiin vielä korkkaamassa yksi Helsinki-lempparini, Lasipalatsin laituri, tältä kesältä. Välillä elämä on ihan liian siistii! 

4 kommenttia :

 1. Tässä kesän korvilla voisi yrittää niille leo-ballerinoille hoitaa vaihdon. Oletko tulossa Keskustan suunnille seuraavan kerran milloin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jee, olinkin unohtanut koko jutun! Laitan sulle meiliä huomenissa - mä voin oikeestaan tulla ainakin arkena milloin vaan joko lounasaikaan tai duunin jälkeen, kun kuitenkin Helsingissä oon joka arkipäivä :)

   Poista
 2. No hitsi, ehditkö tulla moikkaamaan poppaavakke putiikille vai enkö vaan huomannut sua..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, en kerinnyt :( Keskiviikkoon olin oikein ajoittanut duunin jälkeen illansuussa käymisen, mutta sitten Rikulta peruuntui yksi meno ja jouduin lähtemään kotiin, että pääsin autolla. Ensi kerralla sitten! ;)

   Poista