perjantai 24. toukokuuta 2013

Perjantai - pyykkipäivä

Ahhh, perinteinen perjantaisiivous suoritettu! Kumpikaan meistä ei ole siivousasioissa turhantarkka, ja viikolla ei jälkien korjaamisen lisäksi vaan millään jaksa heilua imurinjatkeena. Siksi perjantaista onkin tullut meille siivouspäivä, jolloin putsataan ja puunataan kaikki nurkat puhtoisiksi. Viikonloppuna on sitten ihanaa sotkea viettää aikaa puhtaassa kodissa! Tänään siivouspäivään kuului myös vaatehuoneen uudelleen järjestämistä, ja vähän poraushommia, jotka ovat jääneet roikkumaan tekemättömien töiden listalle jo joulukuulta. Hiljaa hyvä tulee ja parempi myöhään... Ja mitä näitä latteuksia nyt on.  


Kuvituksena mihinkään-mitenkään-liittymätön kuva piskuisesta oliivipuustani. Tehtiin äitienpäivänä vaihtarit mamin kanssa: mä vein hänelle äitienpäiväkukan, ja hän lahjoitti mulle oliivipuun, kun sitä ihastelin. En ole koskaan onnistunut minkäänlaisen puun kasvattamisessa: joskus ammoin bonsai-puuni teki itsemurhan hyppäämällä alas ikkunalaudalta, ja samoihin aikoihin suhteellisen hyvinvoivien traakkipuiden ruukkuihin Riku meni istuttamaan sipuleita (älkää kysykö, miksi - en tiedä vastausta), jolloin ne luonnollisesti heittivät henkensä. Sen jälkeen en ole edes yrittänyt, joten nyt on kovat piipussa tämän pikkupuun kanssa... Jos teiltä löytyy taikoja oliivipuun hellään huolenpitoon, jakakaa ne toki!

Mukavaa persdaagia kaikille :)

2 kommenttia :

  1. Ikävä kohtalo kyllä bonsailla, mutta pakko tunnustaa, että repesin nauramaan kun luin sen tehneen itsemurhan hyppäämällä alas ikkunalaudalta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli jotenkin mystisesti hypännyt eräänä kauniina päivänä keittiön ikkunalaudalta sillä aikaa, kun käväisin yliopistolla :P Tästä kuitenkin sen verran monta vuotta aikaa, että ehkä mä jo uskaltaudun uuteen puunkasvatushaasteeseen :)

      Poista