keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Pikkulauantai

Ei tullut tänään inspiraatiota myllätä vaatehuonetta uuteen uskoon. Sen sijaan viihdyin töissä iltakuuteen saakka, ja sen jälkeenkin innostuin vielä näpyttelemään muutaman tunnin erään työjutun parissa kotoa käsin. Joskus kasin jälkeen alkoi jo kyllästyttää ja laiskottaa, ja menin käymään pihalla. Siellä koin ahaa-elämyksen: täällähän tarkenee vielä! Ei muuta kuin pikavauhtia lähikauppaan hakemaan vähän laiskotteluevästä ja -lukemista terassille. Loppuilta kuluukin näissä merkeissä:
Vaikka ostoskoriin tuo siideripullo päätyikin, kyllä aika kauas ollaan menty siitä, kun pikkulauantait hummailtiin menemään keskustan baareissa yön pikkutunneille saakka, ja joskus vielä pidempäänkin. Torstai jos toinenkin on tullut aikoinaan istuttua puolinukuksissa luennoilla... Jos sinne asti edes jaksettiin raahautua. Mutta nykyään näin on ihan hyvä.

Rentoa pikkulauantain iltaa kaikille!

PS. Olen tänään ensimmäistä (!) kertaa yksin yötä uudessa kodissa (Pesosta ei lasketa kaveriksi; se on kuorsannut jo iltakahdeksasta saakka tassut pystyssä sohvalla), ja saa nähdä, kuinka tämä yö menee - risahduksia ja rasahduksia on tullut jo kuunneltua sen verran tarkalla korvalla, että voipi hyvin olla, että ainakin alakerran valot jäävät päälle koko yöksi. Oonko koskaan maininnut, että vihaan olla yötä yksin kotona? Yök. 

4 kommenttia :

 1. Oi ihanaa kuin siellä on jo noin lämmin, täälläkin aurinko helli koko eilispäivän, joskin tuuli oli sitä luokkaa, että meinasin lähteä lentoon joka kerta kun uskaltauduin ulos... :D

  Mäkin vihaan olla yön yksin kotona! Juuri silloin alkaa aina kuulumaan kaikkia epämääräisiä ääniä, näkyy epämääräisiä varjoja ja mielikuvitus laukkaa tuhatta ja sataa. Ehkä oon jotenki tosi nössö, mut mua ei selkeesti oo tarkotettu nukkumaan öitä yksin! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä alkaa olla jo ihan kesä :) Ei tarvi takkia edes aamuisin vetää päälle, jee!

   Mä en kanssa oo koskaan oikein tottunut olemaan yksin yötä kotona (noh, asuin kyllä pari vuotta yksin, mutta se oli yksiö :D). Aina, kun tuo yks lähtee työmatkalle, yritän saada jonkun kaveriksi :)

   Poista
 2. Toivottavasti yö yksin meni hyvin! :) Mulla on vähän samoja fiiliksiä yksin nukkumisesta, etenkin nyt uudessa kodissa. Vanhassa olin jo melkein tottunut ;) Laitan tiukasti makkarin oven kiinni ja nukun yövalon kajossa :D

  Oon myös naureskellut joillekin satunnaisille perjantaisiidereille, eli sille yhdelle 0,3l-pullolle joka kumotaan (jos loppuun asti edes juodaan) sohvalla raatona maaten :D Ei tule vanhuus yksin, ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni yllättävänkin hyvin, onneksi :) Maanittelin Pesosen unikaveriksi, niin uni tuli helposti kehräystä kuunnellessa!

   Poista