torstai 23. toukokuuta 2013

Sadepäivän shoppailuhirviö

Sataa, sataa, ropisee... Minne se kesä meni? Toisaalta: enpä manaa enempää, jos saataisiin vaikka viikonlopuksi jälleen edes vähän kesäisempää keliä tähänkin maailmankolkkaan. Melkein kaikki illat on tässä lämpimämpien kelien aikana tullut vietettyä pihalla tai terassilla (ja vieläpä ihan sillä omalla, eikä millään kaljoitteluterdellä), ja sisällä istuskelu tylsistyttää. Ja mikä onkaan tämän tädin looginen ratkaisu sohvalla möllöttämisen piristämiseen? Kyllä vain: "ehkä mä ihan pikkaisen vilkaisen, olisko tullut jotain kivaa kesäuutta..." 


No helkutti, olihan siellä! Tällä kertaa selvisin kuitenkin suhteellisen vähällä, ja oikeastaan jokainen tuosta ylläolevasta triosta on tarpeeseen tuleva hankinta. Tälle kesälle mulla on selkeästi jokin sortin navy-fiksaatio! Ennen kun sinistä tuli puettua päälle lähinnä vain farkkujen muodossa, mutta tällä hetkellä se kiehtoo muissakin vaatteissa ja asusteissa. Vai vaikuttaakohan muutto lähestulkoon meren rannalta sisämaahan päin alitajuisena kaipuuna seilorihenkisiin juttuihin? Tiedä häntä. Ensi viikolla pitäisi tämän kolmen kombon saapua luokseni lievittämään tuota kaipuuta.

Huomenna alkaakin taas jo viikonloppu! Tälle viikonlopulle meillä ei ole mitään erikoista mietittynä, ja omana suunnitelmanani ottaa mahdollisimman rennosti. Vaikka työviikko on vierähtänyt ohitse taas ihan hurjaa vauhtia, on mulla tavallistakin väsyneempi olo. Saattaa olla, että nämä pari synkeämpää päivää alkoivat heti vaikuttaa energiatasoihin, tai sitten olen yksinkertaisesti vaan loman tarpeessa. No, ei siihenkään enää montaa viikkoa ole, ja väliin mahtuu myös juhannus vapaineen. Tänä kesänä haluan ottaa lomalla mahdollisimman rennosti; sen vuoksi otettiin tuo matkakin heti loman kärkeen, että jää vielä yli kolme viikkoa aikaa laiskotella koto-Suomessa. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti