keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Tervetuloa, toukokuu!Se olis sitten jo toukokuu - viimeistä kevätkuukautta viedään! Meidän Kaivari-keikasta ei tullutkaan mitään, vaikka päivä oli mitä aurinkoisin: ei tehnyt mieli kuluttaa aikaa junassa istumiseen, kun senkin ajan pystyi viettämään pihalla. Autolla lähteminen sinne tungokseen olisi myös ollut vihonviimeinen virhe; se tuli todettua viime vuonna, kun laiskuuttamme emme jaksaneet kävellä Kaivariin ja lähdimme matkaan autolla. Meidän vappupiknikit siirtyivät siis tänä vuonna omalle terassille, ja koko päivä vierähti muutenkin ulkosalla. "Ylimääräinen" vapaapäivä tekee kyllä poikaa! 

Ihanaa, kun aurinko paistaa pihalle ihan iltaan saakka: vielä kuuden jälkeenkin tarkeni hyvin ottaa pari Mölkky-matsia. Myös Pesonen jaksoi tänään viihtyä pihalla narun päässä yllättävän pitkään; tällä kertaa tuli haisteltua jokainen pihan nurkka läpi, kun aiemmin se on käynyt ulkona vain tekemässä pienen kunniakierroksen ja tahtonut takaisin sisälle jatkamaan unia. Nyt vielä saunaan, ja sitten taitaa meikätytön vappu olla taputeltu kasaan. Oli muuten rauhallisin vappu miesmuistiin! Välillä näinkin päin. 

Energistä loppuviikkoa teille!

4 kommenttia :

 1. Kuulostaa oikein kivalta tuo omalla terassilla vietetty vappupäivä :) Vapaa on kyllä kivaa tällein keskellä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille riitti oma piha ihan mainiosti vappuhulinoiksi tällä kertaa :) Kai sitä alkaa tulla vanhaksi...

   Poista
 2. Ootte kyllä niiiin maalaistuneet ;) Nostaa kyllä huomattavasti kynnystä lähteä keskustaan, jos pitää pitempi matka körötellä. :) Eipä siinä, ite olin viimeks bailaamassa uuden vuoden aattona. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä ;) Varsinkin, kun tietää tän mun rakkauden tota joukkoliikennettä kohtaan, niin voidaan lähteä siitä, ettei ainakaan rimpsalle tuu lähdettyä kovin usein, kun taksit on eestaas jo yli huntin luokkaa :) Ehkä ihan hyvä vaan!

   Poista