tiistai 14. toukokuuta 2013

Walk-in closet inspiration

Minullahan on täällä eräänlainen walk-in closet. Toisin sanottuna kolmas, pienin makuuhuone on kokonaan varattu tätä käyttöä varten. Sain kyllä jo heti muuton yhteydessä kaikki vaatteet ja tavarat aseteltua paikoilleen, mutta koko huone tuntuu vielä jollain tapaa keskeneräiseltä ja myös sekavalta, ehkäpä. Kiintokalusteena huoneessa on suuri liukuovikaappi, mutta muita kalusteita pystyn pyörittelemään pitkin huonetta mielin määrin. Kun vaan jaksaisi tarttua toimeen... Inspiraatioksi keräilin kuvia erilaisista pukeutumishuoneista ja yksityiskohdista: Huomenna Riku lähtee työmatkalle pariksi päiväksi ja mulla on aina tappavan tylsää yksin kotona. Tässä olisikin hyvä sauma pyhittää huomisilta vaatehuoneen hienosäätöön!

8 kommenttia :

 1. Neljäs kuva ylhäältä on minulle se haavekuva, millaisesta tilasta kuvittelen nauttivani. Oikeasti olen pakkomielteinen tilankäytön maksimointiin, etten kestäisi tyhjyyttä hetkeäkään. Pakko olisi asentaa ainakin tyhjät hyllyt.

  Meiltä lähtee mies huomenna loppuviikoksi Saksaan. Kieltämättä käy äkkiä yksinolo tylsäksi. Ajattelin ainakin viikonlopuksi karata jonnekin ihan muualle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kaikki kalusteet tilasta löytyy jo, mutta ne ovat jotenkin ihan väärillä paikoilla - ei miellytä omaa silmää yhtään. Lisäksi kaikkia pieniä yksityiskohtia pitäisi fiksata, kuten käydä hakemassa vaaterekkeihin yhteneväiset henkarit.

   Mä onneksi saan R:n takas jo torstaina - en itse jaksa olla yksinään oikein yhtään, kun pitää aina päästä höpisemään jollekin jotain :D Tavallisesti pyydänkin Jeren meille, kun Riku on työmatkalla, mutta nyt silläkin on muuta (kuulostipas toi muuten hassulta, heh.. Mut siis parhaan kaverin anyways.) :P

   Poista
 2. Oijoi, ehkä joskus vielä mullakin on erillinen pukeutumishuone.. Meillä on Miehen kanssa oma läppä "Mansionista", johon sitten tulee kaikki, mistä ollaan ikinä haaveiltu - veikkaisin ettei 600 neliötäkään riitä, ja se myös luonnollisesti sijaitsee keskustassa :D

  Katoin muuten tuota ekaa kuvaa myöhään illalla puhelimen näytöltä, ja olin ihan että miksi sillä hauvalla on sellainen leikkaustötterö kaulassa?? Että miksei ole kaivettu kuvauksiin toista koiraa.. Että näin täällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, meilläkin on tää "talo, joka me sitten joskus rakennutetaan".. Joka tosiaan vaikuttaa siltä, että pitänee ostaa jonkin maan suurlähetystö ;)

   Totta muuten - tuo tuoli näyttää kyllä vähän semmoselta kaulurilta :D

   Poista
 3. Aivan ihanaa, että sulla on tuollanen :) Mulla on ehkä myös nyt mahdollisuus saada vastaava, jos se vaan tuolle miehelle sopii ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti :) Tulee pidettyä vaatekasat ainakin pois makkarin puolelta! ;)

   Poista
 4. Äää, mäkin haluun walk-in-closetin! Sellaisen kuin Carrie Bradshawlla oli Sinkkuelämää -leffassa, jonka siis Mr. Big osti sille. No ei nyt ihan niin "kliinisen" näköistä, mutta siinä huoneessa oli ainakin tilaa vaatteille ja vaikka bileiden pitämisellekin asti! :D

  Toi neljännen kuvan vaatehuone-ratkaisu on kyllä tosi tyylikäs, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan näppärä ratkaisu. Ensi taloon haluaisin kyllä sellaisen, joka olisi ihan "vaatehuonetarkoitusta" varten rakennettu makuuhuoneen yhteyteen. Tää ratkaisu syö vähän turhaan neliöitä, mutta mitäpä muutakaan käyttöä meillä tuolle huoneelle olisi :)

   Poista