keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

28!

Happy birthday to meeeee!

Tänään kierähti jälleen yksi täysi vuosi kalenteriin - niitä on takana nyt kaksikymmentäkahdeksan. Ei tullut kreisibailattua, vaan vetäisin ihan tavallisen työpäivän - vieläpä paria tuntia pidemmän kuin normaalisti. Illalla vanhemmat kävivät kylässä matkalla mökiltä kotiin ja pudottivat mulle tällaisen pienen, tuhisevan synttärinallen:


Pallero on vähän pipinä, joten seuraava viikko meneekin huolehtiessa antibioottikuurista ja muista tarvittavista toimenpiteistä. Ei mitään vakavaa kuitenkaan, vaan koiruliini on yleisesti ihan kunnossa ja ihan pirteänä :) Vanhempieni mukana saapui myös kauan kaipaamani ehta kasarikorikeinu alaterassia varten, sekä suuri kukka-amppeli terassille. Riku puolestaan yllätti kerrankin ilman lahjalistaa: sain kunnollisen jalustan kameralle sekä kaukolaukaisimen. Mun käsi kun ei ehkä ole siitä vakaimmasta päästä, niin kuvaaminen etenkin tuon painavamman objektiivin kanssa on ollut aiemmin kyllä säätöä säädön perään. Mulla kun on tätä ennen ollut käytössä vain kameran kylkiäisinä tullut minijalusta, joka on ollut niin penaalista, että useimmiten mieluummin olen turvautunut esimerkiksi erilaisiin kenkälaatikoista kyhättyihin häkkyröihin. Tänään en jaksanut vielä paljoa niitä testailla, joten ehkä sitten viikonloppuna?


Jännä nähdä, mitä tämä kakskasi tuo tullessaan! 27-vuotiaana kun tuli mentyä naimisiin ja ostettua oma talo - mitäs kivaa tänä vuonna sitten keksittäis?

8 kommenttia :

 1. Onneaponnea kakskasille! :) Voi synttäripalleroa <3

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea! Niin se vaan muuttuu juhlistaminen vuosi vuodelta rauhallisemmaksi :)

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille onnittelijoille <3

  VastaaPoista
 5. Myöhästyneet onnittelut! Ja tosi kaunis tuo amppelissa oleva miljoonakello (Million Bells), mulla on sama keltaisena. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :) Sain kukan äidiltä ja unohdin kysyä kyseisen kasvin nimeä - nyt sekin selvisi siis, kiitti :)

   Poista