perjantai 7. kesäkuuta 2013

Hääkuvahenkarit

Kyllästyin jo jokin aika sitten makuuhuoneen seinällä riippuneeseen Punahilkka-luokkahuoneentauluun, ja ryhdyin miettimään seinälle jotain muuta vaihtoehtoa. Eräänä iltana fiilistelin hääkuvakansioidemme parissa, ja tuskailin jälleen sitä, ettei meillä ole teetettynä vielä yhden yhtä hääkuvaa. Siitä se idea sitten lähti! Mustavalkoisia hääkuvia makuuhuoneen seinälle - kyllä kiitos. Siellä ne eivät ole erityisemmin paraatipaikalla tuijottelemassa vieraita, mutta paikka on meitä ajatellen mitä parhain. Tilasin muutaman keskikokoisen suurennoksen hääpotreteista ja trash the dress-kuvista, joiden ripustamista varten ostin krominkiiltäviä hamehenkareita, ja ne kiinnitettiin huoneen takaseinälle epäsymmetriseen sekamelskaan. Henkarit sopivat mun mielestäni kivasti seinälle sängynpäädyn yläpuolelle, sillä päädyssäkin on kromireunukset. Kuvat ovat tarkoituksella vähän korkealla, ettei niitä tule koko ajan lääpittyä, jos esimerkiksi sängyssä maatessaan venyttelee käsillään seinää kohden. Tällainen siitä tuli: Onko teillä muilla hääkuvia kotona näkösällä, ja miten olette toteuttaneet niiden esillepanon?

16 kommenttia :

 1. Mahtava idea, näyttää tosi hyvältä! Meillä on tulossa nyt tänne uuteen kotiin yhdestä hääkuvien suosikkipotretista canvastaulu just sängyn yläpuolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Canvastaulut ovat myös tosi kivoja :)

   Poista
 2. Mikä idea!! Mistä sä oikeen keksit ton!? Ihan mahtava :D Tosi kätevää ja edullisempaakin kuin kehystäminen -ja omaperäistä tietenkin. Tykkään !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mä olen jossain joskus bongannut vastaavan kuvanripustustavan, ja se sitten tuli sopivassa kohtaa mieleen :)

   Poista
 3. Ihana idea ja tosi kaunis toteutus!

  VastaaPoista
 4. Hauska idea! Sopii tuohon kohtaan tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Vau, mahtava idea! Upea kollaasi :)

  VastaaPoista
 6. Wow, mahtava idea! Miten paksua tuo paperi muuten on? Aikoinaan kuvia seinäkollaasilla pitäneenä ne tuppasivat kupruuntumaan reunoista ikävästi ylöspäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin nuo "valokuvajulisteina" tmv., eli paperi on jonkin verran stydimpää kuin normaali valokuvapaperi. Saas nähdä, kuinka kauan kestävät hyvinä :)

   Poista
 7. Huippu idea, omat kuvat on osittain esillä mutta enemmänkin voisi olla. Ne kuvat sisältää niin paljon hyviä hetkiä <3

  VastaaPoista