lauantai 1. kesäkuuta 2013

Kesäkuun eka

Ihana, ihana, ihana kesä! Meillä ei ollut tänään yhtään valmistujaispippaloa visiteerattavana, joten koko helteisen päivän sai viettää vaakatasossa viltin päällä puolialasti nurmikolla nautiskellen auringonpaisteesta. Tällainen laiska elämä on parasta ikinä! Ja herran pieksut, että tuntuu tällaisina päivinä höpöltä, että vielä suunnilleen vuosi sitten julistin julistamisesta päästyäni, että "ennemmin h*lvetti jäätyy kuin minä muutan omakotitaloon".
Tässä pihanäkymiä mukavasta makuuasennosta kuvattuna...


Kotipihalla voi pyöriskellä pitsisissä minishortseissa!


Salvia kasvaa hiekkalaatikossaYlemmässä kuvassa meikätytön lauantain päivystyspaikka... Juu, ja alimmassa kuvassa komeilee meidän tämän kesän "uima-allas". Olemme useampana kesänä viettäneet juhannusta mun vanhempieni luona, koska se on ollut kaveripiirissämme kaikkein lähinnä "mökkiolosuhteita", ja jussina vieläpä miehittämätön ja ilmainen! Koska vettä sieltä ei löydy lähitienoiltakaan, joka kesä sinne on tullut viriteltyä jonkinlainen kahluuallasratkaisu. Tämä viime vuoden allas löytyi meidän varastostamme, ja tänään tuli kuningasidea täyttää se omalle pihallemme. Nyt ei sitten varmaan muuta kuin saunaan ja uimaan!

Tää kertoo niin kesästä:Ihanaa viikonlopun jatkoa ja hirmusti onnea kaikille valmistumistaan juhliville :)

3 kommenttia :

 1. Oih, kyllä kelpaa makoilla omalla pihalla pitsishortseissa :D Mulla on vielä hieman kesken se "oikean" puiston etsimisprosesessi, Batman-puisto kun ei enää ole se kätevin vaihtis :) Luulisin kesän tuovan ratkaisun tähänkin "ongelmaan" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo kyllä Batman-puiston voittanutta :) Se on niin paljon rauhallisempi verrattuna Koffariin, Ruttikseen ja muihin, minne on pesiytynyt paljon nuorta porukkaa kaljoittelemaan. Meillä onneksi Helsingin-tukikohta vielä ihan siinä vieressä :)

   Poista
  2. Juu ei ole Koffari mua varten.. Batman oli ihan paras :)

   Poista