tiistai 11. kesäkuuta 2013

Keskikesän juhla

Jestas, ensi viikolla juhlitaan juhannusta! Johtuukohan alkukesän epätavallisen helteisistä ilmoista, että kesän ensi hetket ovat vilahtaneet ohi yhdessä silmänräpäyksessä, ja mittumaari pääsi vähän yllättämään. Joko se on näin pian? Keskikesän juhlasuunnitelmat ovat meillä vielä levällään kuin jokisen eväät - tai oikeastaan suurempia suunnitelmia ei tänä vuonna olla edes tehty.  Juhannusta olisi kuitenkin tarkoitus juhlia pääosin ihan kotosalla - nyt kun löytyy niin pihaa, saunaa kuin grilliäkin, niin mitäpä sitä kauemmas lähtemään? Vielä muutaman vieraan voisi kutsua paikalle, niin siinähän olisi jo pienimuotoinen juhannusjuhla kasassa. Isompia kesäpippaloita vietetään luultavasti heinäkuussa tupaantuliaisten muodossa, jos nyt vain saisi aikaiseksi... Tässä hieman juhannus- ja muutakin juhlainspiraatiota kuvien muodossa:


Joko teillä on juhannuksen suhteen selvät sävelet? Miten aiotte juhlia tänä vuonna?

15 kommenttia :

 1. Me ollaan aina miehen mökillä ystävien kesken. Siis aina. Ei ole juhannusta ilman mökki-ystävät-komboa :) Ja ystäviä on siis vähintään kymmenen, parhaimmillaan jopa parikymmentä yhtäaikaa juhlimassa. Yleensä mökin pihalla on aika massiivinen telttakylä, kaikki kun ei mahdu sisällekäään pitkäkseen ;) Ja menossa mukana ovat myös lapset ja lemmikit, kaikki yhdes koos. Saunotaan, syödään, juodaan, saunotaan, juodaan, saunotaan... Tällä kertaa menussa on ainakin burgeribuffet + ribsit, yöpalaksi hodareita ja savukalaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä :) Mekin ollaan muutama juhannus vietetty kavereiden kanssa mökillä, ja kivaa on ollut! Harmi vaan, että kenelläkään ei oikein enää ole "miehittämätöntä" mökkiä juhannuksena (meilläkin vanhemmat aina juhannuksen mökillä, joten sinne ei oikein tee mieli kaveriporukalla mennä..) ja vuokramökit maksavat niin himputisti ja ne pitäisi varata tosi aikaisin ennakkoon :P Mutta ehkä joku juhannus taas! :)

   Poista
 2. Tämä etelän asukki lähtee ihmettelemään, että eikö se napapiirin aurinko oikeasti laske. Rovaniemelle siis matka - koiranäyttelyn varjolla tosin, hehe :D onneksi matkan varrelle ehtii ymppäämään myös enemmän mieheen uppoavaa tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siellä onkin varmaan kiva yötön yö :) Itsekin olen joskus lapsena ollut Lapissa juhannusta viettämässä (tai no, faija oli suunnistuskilpailuissa, öh..) ja oli kyllä makeet tunnelmat :)

   Poista
  2. Täytyykö tästä päätellä, että Lappiin lähdetään juhannukseksi vain, jos siellä pääsee kisaamaan edes jostain? :D normaalisti juhannus kun menee enemmän ja vähemmän jossain lähitienoilla grillaillen.

   Poista
 3. Mekin ollaan vaihtelivilla kavereiden mökeillä oltu useana vuonna, mutta tänä vuonna meinataan testata vaihteeksi stadin juhannus :D jäädään porukoiden talovahdeiksi ja kutsutaan sekalaisia kavereita käymään sekalaisina aikoina. Taidettiin haluta pientä breikkiä, mutta kuitenkin viettää ihan vaan rentoa aikaa ilman autossa istumista ja hyttyshyökkäyksiä ;)

  Vitsit miten herkullisia kuvia! Ja Marjon menusta on varmaan pakko ryöstää myös meille nuo ribsit, naaam...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin ollaan muutamana vuonna oltu porukoiden talovahteina juhannuksena, tosin ei stadissa :)

   PS. Meillä on kotipihallakin ihan älyttömästi hyttysiä, yäääääk :(

   Poista
 4. Saimaan rannalla, siskon perheen mökillä :) Ihana breikki muuttohärdellin keskelle. Usein olenkin ollut töissä tai ulkomailla juhannukset, vaihteeksi kiva ihan juhlistaakin keskikesää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimaa <3 Siellä meidänkin mökkimme sijaitsee.

   Muuttaminen on kyllä semmoista puuhaa, että siitä varmasti mielellään ottaa pienen erätauon :)

   Poista
 5. Mökille :) Kauniita fiiliskuvia!

  VastaaPoista
 6. Samaan tapaan kuin 11 viime vuotta; anoppilassa 70 km Helsingistä, jonne tulee ystäviä ja sukulaisia. Syödään hyvin ja ollaan kavereiden kanssa.

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavia inspiskuvia oot koonnut! täällä vain ihastelen ;). Just katoinkin kalenteria ja yllätyin et se juhannus onkin jo viikon päästä, mihin se aika hurahtaa?! Ei oo mitään suunnitelmia vielä, ehkä sit viikonpäästä katotaan mitä tehhään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Style me pretty on kyllä pysynyt parhaana juhlainspiraatiokanavana häidenkin jälkeen, siellä on niin ihania kuvia :)

   Juhannus tuli tänä vuonna jotenkin yllättäen; kai se, että perjantai on vasta 21. päivä vaikuttaa :D Mut ehkä sitä jotain pientä keksii - ja jollei keksi, niin pikku loma tulee aina tarpeeseen!

   Poista