lauantai 29. kesäkuuta 2013

Köyhän miehen festarit

Tänään olisi ollut Helsingissä tarjolla menoa moneen makuun: löytyi niin Rock the Beachia, Tuskaa ja Priden kulkuetta ja puistojuhlaa. Illalla olisi ollut myös kaverini show Mamassa, mutta tänään ei oikein menojalkaa vipattanut. Meillä suuntana varmaankin olisi ollut perinteisesti Priden puisto-osuus, mutta ilma oli päivällä sen verran ankea, että päätettiin skipata sekin. Lähdettiin kuitenkin illansuussa käymään yhdessä Helsingin-lempparipaikoistani, Seurasaaressa. Käytiin hakemassa mukaan vähän evästä ja käpsyteltiin saarennokan kallioille istuskelemaan.
 Loppuviikosta hankkimani kesähattu pääsi myös ekaa kertaa tositoimiin. Mä en jaksa tällaisille reissuille juurikaan puunata naamaa tai pöhötellä tukkaa, joten hattu on aina oiva valinta, kun tulee joku idea, joka toteutetaan "viis minuuttia ja sit lähdetään"-meiningillä.Männäviikolla saapui myös N-a-P:n aleista tekemäni tilaus, ja tuo Marc by Marc Jacobsin laukku on TOSI neon. Love it!Rock the Beachin musat kantautuivat ihan mainiosti vastarannalta, ja päästiin myös nauttimaan settiään aloittelevan Rammsteinin erikoistehosteista. Kallioille oli saapunut muutama muukin nauttimaan näistä köyhän miehen ja naisen festareista... Varsin mainio pilvisen kesälauantain ilta siis!

PS. Millaisista aiheista te tahtoisitte lukea blogistani? Väsäsin sivupalkkiin pienen kyselyn aihepiireistä, joista itselläni saattaisi olla jotain sanottavaakin, käykäähän klikkailemassa :)  Ehdotuksia otetaan ilolla vastaan myös kommenttiboksin puolelle!

2 kommenttia :

  1. Ei huonompi idea lähteä kalliolle istuskelemaan. Aivan ihana tuo sun kesähattu, sopii sulle kivasti. Niin ja tuo uusi laukku, täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollaan useamminkin hyödynnetty noita Seurasaaren kallioita ilmaisvaihtoehtona Hietsun meiningeille, kun vielä asusteltiin Töölössä ja Kampissa - ihan parasta, eikä tungoksesta tietookaan :)

      Poista