sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Meillä tuoksuu appelsiinitee

Kovin monessa postauksessa olen näyttänyt, miltä meillä kotona näyttää. Tällä kertaa ajattelin kertoa siitä, miltä meillä kotona tuoksuu. Hankin nimittäin muutama kuukausi takaperin Stockmannilta Millefiorin orange tea -diffuusorin, ja tuoksu osoittautui niin hyväksi, että siihen piti ehdottomasti hankkia täydennystä nyt, kun se on pian loppumaisillaan. Appelsiiniteestä on tullut meidän kodin oma tuoksu!


Aiemmin olen vierastanut huonetuoksuja, sillä oma pääni alkaa helposti särkeä liian voimakkaita aromeita jatkuvasti tuoksutellessa. Lisäksi monissa testihaistamissani huonetuoksuissa on semmoinen pistävähkö vessanraikastinmainen aromi, eikä mun mielestäni ole mistään päin kotoisin, jos koko koti haisee veskiltä - vaikkakin sitten puhtaalta sellaiselta. Tämä sitävastoin on omaan nenääni sopivan mieto, pehmeä, mutta kuitenkin omalla tavallaan raikas. Diffuusori on meillä makuuhuoneessa, mutta tuoksu leviää ilmanvaihdon mukana miedosti koko asuntoon; sen huomaa, kun on ollut pidempään poissa kotoa heti ulko-ovelta. Kivaa, kun kotiintullessa tuoksuu raikkaalta!

Onko teidän kotonanne "oma tuoksu"?

6 kommenttia :

 1. Kiva kuulla. En ole nimittäin itsekään vielä löytänyt yhtä ainutta huonetuoksua, jota olisin voinut ajatella meille kotiin :) Täytyy joskus käydä testaamassa tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin meni kauan tämän löytämiseen :) Vielä Stockalla en ollut varma, onko tämäkin liian vahva, mutta loppujen lopuksi oli meille just täydellinen!

   Poista
 2. Mä olen henkisesti niin allerginen kaikille tuollaisille jutuille, että mun mielestä on kiva mennä kotiin, jossa tuoksuu vain kodilta <3 neutraalilta, puhtaalta, sen kummemmin tuoksuttomalta. En käytä edes pesuaineissa hajustettuja juttuja (edes siellä vessassa, hehe), kiva antaa nenän levätä. Tottumiskysymys, luulen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en kovin vahvoista tuoksuista tykkää, mutta mieto tuoksu on ihan ok :)

   Poista
 3. Ostin kokeeksi Lumme-tuoksun ja se on mieto ja raikas.
  "nainen58"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ensi kerralla voisi itsekin kokeilla jotain erilaista :)

   Poista