keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Pre-juhannus

Terkkuja ihanasta Calliolasta! Vietin siellä viimeiset pari päivää työn puolesta - vaikka työjuttuja pohdittiinkin aamusta pitkään iltapäivään sekä tiistaina että tänään, ehdin myös nauttia kauniista Snappertunan maisemista. Kohdalle sattui vielä sopivasti kaksi lämpöistä ja aurinkoista päivää.


Illansuussa rantasaunasta nautiskellessa tuli jo pikkuisen juhannusfiilis näin etukäteen! Uskaltauduin myös heittämään talviturkin laiturinnokasta mereen... Ei ollut kyllä veden lämmössä kehumista. Huomennahan se juhannuksen vietto sitten starttaa yhdellä jos toisellakin... Vai onko joku ottanut varaslähdön jo tänään?


Vaikka kyseessä oli kerrassaan ihastuttava paikka, ja myös kokoustamisen aiheet olivat erittäin mielenkiintoisia, on sitä aina ihan ratkipoikki, kun pääsee kotiin tällaisen parin päivän rutistuksen jälkeen. Tänään varmasti tulee uni silmään helppoakin helpommin, ja huomisen työpäivän jälkeen alkavat juhannusvapaat tulevat just sopivaan saumaan!

2 kommenttia :

 1. Voi ihanan ihana Calliola tosiaankin! Talvivisiitti siellä oli, kesävisiittiä odottaen. Ruoka on niin hyvää ja puitteet hienot! Oikein hyvää jussia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allekirjoitan :) Itse oon ollut tuolla myös syysaikaan, ja silloinkin oli mukavan tunnelmallista värikkäiden tammenlehtien ja illalla syttyvien rantavalojen keskellä!

   Mukavaa juhannusta myös sinne suuntaan :)

   Poista