maanantai 24. kesäkuuta 2013

Takaisin arkeen

Juhannus on täälläkin päässä juhlittu ja työarkeen palattu tänään; vielä edessä on kahden viikon mittainen rutistus ennen kesälaitumille kirmaamista.


 Juhannus sujui rennoissa merkeissä pääosin kotosalla - sääkin oli onneksi kuin morsian suurimman osan aikaa, joten mikäpä siinä pihalla nautiskellessa! Grilliruokaa, saunomista, musiikkia, chillailua... Siitähän ne mökkijuhannuksetkin suurimmilta osin koostuvat.

Aattona tuli myös käväistyä Helsingissä. Tarkoituksena oli katsastaa juhannuksen terassitarjonta sekä We Love Helsingin juhannustanssit Kuudennella Linjalla. Terdeillä tuli vietettyä alkavaa iltaa parin tunnin ajan, mutta tantsut jouduttiin skippaamaan, vaikka paikan päälle mentiinkin ihmettelemään. Meillä kun ei ollut ennakkolippuja hankittuna, ja jono oli jäätävän pitkä; hetken jonon jatkeena seisoskeltuamme päätimme jatkaa aattoiltaa muualla. Kävimme moikkaamassa tuttuja Siltasessa ja siitä kurvasimme taksilla kotiin.  

Ihan koko juhannusta ei tullut Helsingin-reissun lisäksikään istuskeltua kotona, vaan käytiin myös piknikillä muuallakin kuin kotipihassa. All in all - erittäin hyvä "kaupunkijuhannus" tällä kertaa.


Mites teidän juhannukset menivät?

4 kommenttia :

 1. Meillä meni juhannus myös erittäin kivasti. Spontaaneja tapahtumia tuli eteen ja yht'äkkiä meillä oli toimintaa kerrakseen. Sellanen on kyllä kovin kivaa! Kaupunkijuhannuksetkin on oikein jees! :)

  Tsemppiä vielä rutistukseen ennen lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä - kýllä tää pari viikkoa varmasti hujahtaa ohi suht nopeaan! :)

   Yllättävän hyvin mekin keksittiin kaikenlaista pientä puuhaa koko pitkäksi viikonlopuksi, vaikkei alkuun juuri mitään suunniteltukaan :)

   Poista
 2. Heh, meilläkin oli alustavana suunnitelmana nuo juhannustanssit, mutta ei sitten millään ehditty, kun oli niin hirveä kiire syödä ja tehdä lisää ruokaa :D ja nauttia siitä aivan mielettömästä ilmasta, joka meitä koko viikonlopun helli :) Mutta hyvä siis, ettei edes yritetty, hukkaan olisi mennyt hyvää mässäilyaikaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siellä oli kyllä aikamoinen jonontynkä, joka ei edes liikkunut yhtään eteenpäin. Jotain puolisen tuntia varmaan siinä tönötettiin, joten mitään ette menettäneet :)

   Poista