perjantai 28. kesäkuuta 2013

Uutta terassilla

Terassin sohvanurkkaukseen on tehty viime aikoina pieniä muutoksia. Pääsin vihdoin juhannuksena eroon terassilla olleesta pienestä lasipöydästä, kun Rikun veli oli tehnyt meille teollisuuslavasta valkoiseksi maalatun pöydän. Stockan aleista hankin myös pöydälle pari suurta, lasista kynttilälyhtyä, joiden pohjalle tipautin samaa koristekiveä, millä terassi on pihan puolella ympäröity. Pieniä muutoksia, mutta heti tuli terassista omaan silmään paljon mukavampi! Tältä siellä näyttää nyt: 


Mahtavaa viikonloppua sinne ruutujen taakse :)

4 kommenttia :

 1. Ihana terassi. Ai että kyllä kelpaa paistatella päivää (: Meille kans! (Jahka tuo yläkerta nyt tämän kesän aikana saatais valmiiksi, niin katellaan niitä pihahommia sitten vuoden päästä...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan saatu tuo sohvaryhmän osa suht kivaksi, urakkaa riittää terassissa vieläkin :) Ja ens kesänä tuolle paikalle tulee luultavasti se poreallas, joten paikallaan ei pysy tämäkään viritys :)

   Oottelen kieli pitkällä kuvia teidänkin remppahommien tuloksista sun blogin puolelle :) Ja tietty häistä! <3

   Poista
 2. Ihanan kutsuva ja kodikas terassi! Tykkään kovasti tosta kynttilälyhty + kivet kombosta. Ai että kelepaa lökötellä oman kodin terassilla. :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat kynttilänjalat! *Tahtoo* :D

  VastaaPoista