tiistai 4. kesäkuuta 2013

Vaatehuoneessa

Nappasin muutaman kuvan vaatehuoneestani, kun se kerrankin on edes suhteellisen siistissä kunnossa. Valmis se ei vieläkään ole, mutta olen sentään saanut ripustettua mekot keskenään samanlaisiin henkareihin ja raivattua lähes yhden seinän peittäneen kenkälaatikkopinon parempaan talteen varastoon. Ja mikäpä nyt koskaan tulee ihan valmiiksi - varsinkaan omaa kotia laittaessa?


Tältä näyttää, kun katsoo vaatehuoneeseen sisään yläkerran aulasta. Mietin pitkään, millainen penkki sopisi kenkänurkkaukseen, ja sitten muistin varastossa päällystystä odottelevan rahin. Päällystettäväksi tuskin jaksan vielä sitä vielä aikoihin, joten onhan tuo nuhjuisen näköinen, mutta passaa hyvin tarkoitukseensa. Hätävararatkaisuksi heitin sen päälle vielä Ikean tekoturkiksen, niin kuluneisuutta penkin päältä ei huomaa niin helposti. Vaatehuone on muutenkin tällä hetkellä kalustettu vähän sieltä ja täältä haalituilla jutuilla: vartavasten tätä huonetta varten olen hankkinut ainoastaan vaaterekit, naulakon ja kattolamput (sekä Kartellin Stone-tuolin, mutta se siirtyi kylppäriin). Vähitellen sitten uudistellaan tätäkin huonetta :)
Laukkujen ja mekkojen paikka on huoneen takaseinustalla. Osan laukuista panin roikkumaan koukuista rekeille mekkojen väliin, ja muutamia kymmeniä vähemmälle käytölle jääneitä laukkuja asuu vielä vasemmalla olevassa liukuovikaapistossa. Siellä säilytän suurta osaa muistakin vaatteistani; makuuhuoneen kaapissa pidän ainoastaan kotivaatteita.


Oven vieressä seinustalla on peili. Tykkään siitä, että keskilattialle jää hyvin tilaa vaihtaa vaatteita ja peilailla, kun huonetta ei ole ahtanut liian täyteen erilaisia kalusteita. Rahi onkin makuuni ehkä turhan iso, mutta käytännöllisyytensä vuoksi saa nyt pysyä paikoillaan. Liukuovikaapin ja seinän välissä on vielä pari hyllykköä kengille. Kenkiä tosin on myös koko takaosan lattianraja pullollaan, mutta mitäpä ne siellä haittaavatkaan... Kenkiä on aina kiva katsella! :)

4 kommenttia :