torstai 18. heinäkuuta 2013

Leppoisia lomapäiviä

Kuten otsikossakin seisoo, lomareissulta paluun jälkeen on tullut vietettyä nyt viikon verran letkeitä lomapäiviä ilman sen suurempaa agendaa - mukavan rentoa! Viikonloppu sujui ihan vaan rentoillen kotosalla, ja sunnuntaina mun paras ystäväni Jere tuli meille pariksi päiväksi lomailemaan. Se oli vähän kuin koko perhe olisi koossa taas - ollaan nimittäin asusteltu aiemmin Jeren kanssa kämppiksinäkin jonkin aikaa. Nyt ei oltu nähty sitten kesäkuun, joten kuulumisia oli huippua vaihtaa ihan kasvotustenkin, eikä aina vaan Facebookissa. 

Tiistaina saimme päähänpiston lähteä Helsinkiin: veljeni oli reissussa pari päivää, joten hyödynnettiin hänen asuntoaan. Osaksi siksikin on ollut suhteellisen helppo muuttaa ydinkeskustasta tänne kauemmas, kun käytettävissä on kuitenkin usein iso asunto Kampissa: veljeni kun on varsin matkustavaista sorttia, joten Helsinki-viikonloppuja on tullut vietettyä täällä asumisen aikana useampiakin. Tietenkin kotiinkin pääsisi keskustasta suht helposti, mutta välillä on mukava viettää saman tien pari päivää tuolla ytimessä. Säätiedotus oli lupaillut koleaa ja sateista keliä, mutta vielä mitä: keskiviikkoiltapäivänä Tall Ships Racen aluksia ihailemassa aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta. Upeita laivoja ja ihana kesä! Joskus minäkin vielä opettelen purjehtimaan...


Kameraa ei ole tullut kanniskeltua mukana nyt juuri ollenkaan, kun ollaan menty fiiliksen mukaan sinne, minne nokka osoittaa. Tänään tultiin kotiin, ja vanhempani käväisivät tuomassa Leevin ja Pesosen kotiin. Viikonloppu sujuukin sitten vauhdikkaissa merkeissä, sillä lauantaina on tiedossa kesäjuhlat meillä; saimme vihdoin ja viimein aikaiseksi järkätä tupaantuliaiset. Ensimmäiset vieraat saapunevat vähän kauempaa jo huomenna, joten jo heti aamusta pitäisi ryhtyä suunnittelemaan suursiivousta. Nyt vaan toivotaan peukut ja varpaat pystyssä sateetonta lauantai-iltaa, jotta juhlat voisi siirtää myös pihalle. Vähän epävakaiselta näyttää tällä hetkellä... Ensi viikolla olisi tarkoitus ajella katsastamaan Asuntomessujen tarjonta; meidän piti ehtiä sinne jo tällä viikolla, mutta laiskuus iski. Niin ihania ja inspiroivia kuvia messuilta olen monen muun blogissa jo ehtinytkin nähdä, että messukuumetta pukkaa :)

Mitäpä teille kuuluu? Joko on lomat lomailtu?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti