tiistai 16. heinäkuuta 2013

Mielessä musta laukku

Musta nahkalaukku on ollut jo hyvän aikaa hankinta harkintalistallani; mieluiten jälleen kerran sellainen, jossa on tarvittaessa mahdollista kanniskella mukanaan suunnilleen puolta elämää. Tällä hetkellä mustaa nahkalaukkuosastoa omassa vaatehuoneessani edustaa Korsin Hamilton Satchel, mutta siinä on melkein alusta saakka mättänyt jokin. Ehkä koko; se ei ole pieni, muttei myöskään suuri. Tai kenties yksityiskohdat; ketjut ja killuttimet. Olenkin jo vähän lupaillut, että äitini voisi saada Hamiltonin ikuisuuslainaan, sillä kaikenlaisten killuttimien ystävänä hänellä laukulle voisi olla enemmän käyttöä. Ensin pitäisi kuitenkin etsiä joku korvaava ratkaisu mustan laukun tarpeisiin. Olisikohan se tämä?


Tällä hetkellä eniten kaikessa simppeliydessään kutkuttelisi Mulberryn Dorset , sillä mitään tonneja minulta ei ihan löydy taskunpohjilta laukkuun törsättäväksi. Uskoisin tämän kestävän aikaa niin laadultaan kuin ulkonäöllisestikin, ja kokokin vaikuttaisi olevan just sopiva.

Onko teillä kokemuksia tai vaikka ihan mielipiteitä kyseisestä mallista - toimiiko?

4 kommenttia :

 1. Tuo olisi varmasti nappivalinta! Sopii joka tilanteeseen ja hintakaan ei ole överi! Ei ole tuosta kokemusta, mutta näyttää erittäin toimivalta mallilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyttötilanteita löytyis kyllä itselläni ainakin laidasta laitaan! :) Nahka näyttää tosin kuvissa aika ohuelta: vähän mietityttää, kuinka helposti tämä ottaa damagea.. Pitäis jaksaa mennä hypistelemään!

   Poista
 2. Kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs eikä hinnalla pilattu Mulberryyn nähden! Aikeissa on hankkia oma tilava laukku loma-Nizzan LV:lta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tosi vähän tuntuu tällä hetkellä löytyvän todella yksinkertaisia, mustia nahkalaukkuja lempparimerkkien valikoimista - johtuneekohan kesästä vai mistä, joten tää vois kyllä olla loisto-ostos... Hmmmmm :)

   Poista