keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

My blog & Indiedays Inspiration

Siitä on jo vierähtänyt päälle kaksi vuotta, kun uskalsin ottaa ensiaskeleeni sisällöntuottajana blogimaailmassa. Keväällä 2011 mahanpohjassa jo kutkuttelivat seuraavana kesänä järjestettävät häämme, ja oman blogin perustaminen hääasioiden ympärille tuntui luontevalta; koko juhlaa kun lähdettiin järjestämään nollaluokan tieto-taidolla, mutta sitäkin suuremmalla innolla. Blogimaailma vei mukanaan: vertaistukea, vinkkejä, tsemppausta, uusia tuttavuuksia niin verkossa kuin livenäkin - tämähän on ihan mahtavaa! Häitämme tanssittiin viime heinäkuussa; puolisentoista vuotta omaa juhlapäiväämme enemmän tai vähemmän aktiivisesti suunnitelleena sitä "sairastui" jonkinlaiseen hää-ähkyyn. Hääblogi hiljeni, ja lopulta sulki ovensa häämatkan jälkeen. 

Hää-ähkystä huolimatta innostus bloggaamiseen ei suinkaan lopahtanut hääpäivään; päivittäisestä tai ainakin lähes päivittäisestä blogiannoksesta niin lukijana kuin kirjoittajanakin oli tullut rakas harrastus, jota ei todellakaan halunnut lopettaa siihen, kun suurin tunteen palo hääaiheisiin loppuu. Ideoita, asioita ja kuulumisia teki mieli vaihtaa verkossa edelleen, joten perustin nykyisen blogini viime kesän loppupuolella. Aluksi oli hieman vaikeaa siirtyä lähinnä yhteen aihealueeseen keskittyneestä kirjoittelusta laajempiin ympyröihin - halusin melko epämääräisesti kirjoitella ja kuvailla menemään, ilman että sisältö olisi rajoittunut yhteen elämän etappiin tai osa-alueeseen. Keskittyä yleisesti elämään ja etenkin sen positiivisiin puoliin! 

Viime syksynä sattui ja tapahtui jälleen: unelma kerrostalokodista kantakaupungin keskellä muuttui kertaheitolla just-meille-sopivan omakotitalon löydettyämme totutteluksi elämään kehä kolmosen ulkopuolella vaikkei niitä vuosia siellä sisäpuolellakaan niin kovin montaa ollut, heh. Parin parvekkeettoman ja suhteellisen ankean vuokrakodin jälkeen etenkin ikioman talon muokkaaminen omannäköiseksi on vienyt mukanaan - siinäpä mieluisa ikuisuusprojekti! Siksi kotiin liittyviä asioita on tullut bloginkin puolella tullut pyöriteltyä ehkä muita enemmän.

Tällä rönsyilevällä alustuksella päästään vihdoin itse asiaan, eli minulla on ilo ilmoittaa saaneeni kutsun Indiedays Inspiration-blogiyhteisöön, josta blogini tulevaisuudessa löytää lifestyle- ja sisustus-kategorioiden alta. Itse blogi tulee pysymään edelleen omalla tutulla paikallaan, eikä sisältökään tule kokemaan sen suurempia myllerryksiä. Indiedaysin bannerihan tuohon oikeaan sivupalkkiin onkin jo tänään ilmestynyt. Mahdolliset tulevat mainospostauksetkin lupaan vanhan sudenpennun kunniasanalla merkitä hyvän tavan mukaisesti.


Ideas, items, issuesia voi siis seurata jatkossa myös *täältä*! Toivottavasti niin vanhat kuin uudetkin lukijat pysyvät matkassa myös jatkossa - kippis sille :)

8 kommenttia :