maanantai 22. heinäkuuta 2013

Takana juhlantäyteinen viikonloppu

Tässähän tulikin viikonlopun mittainen bloggaustauko tähän väliin; ei sitä ehdi nettiin, kun on muutenkin niin mukavaa! Lauantaina vietettiin meidän tupaantuliaisiamme parinkymmenen vieraan voimin. Muutama tosin saapui paikalle jo perjantaina, ja joutui mukaan siivousbileisiin :) Perjantaina ehdin jo manailla, josko myös lauantaista olisi tulossa sään puolesta yhtä synkkä, mutta loppujen lopuksi sää suosi juhlapäivänä ihan hyvin. Aurinko paistoi iltapäivällä ja illansuussa terassille jopa ihan kuumasti; tämä meidän piha on niin suojainen, että lämmin tulee onneksi heti, kun aurinko jaksaa kurkata pilviverhon takaa. Bileitä vietettiinkin pitkälti terassin puolella iltamyöhään saakka. Hyvät bileet kaikenkaikkiaan, ja ihana tavata myös sellaisia tyyppejä, joita ei ole tullut nähtyä pitkiin aikoihin esimerkiksi välimatkojen vuoksi!Tarjolla oli kaikenlaista, helposti väsättävää fingerfoodia grillistä. Tosin hampurilaisten jauhelihapihvien, salsan, guacamolen ja muiden itsetehtyjen juttujen väsäämiseen taisi Rikulla vierähtää pari tuntia, sillä ei haluttu ruuan ainakaan loppuvan kesken. Samoin jääpalapusseja tuli täyteltyä viitisenkymmentä kappaletta, sillä tahdottiin tölkit kylmään pihalle, ja hyödynnettiin tässä touhussa jääpaloilla täytettyä kottikärryä. Päivän menun rustailin liitutauluun, jota olimme käyttäneet häissä pöytäkarttana, ja joka ei ihan lähtenyt häiden jälkeen puhtaaksi. Eipä haitannut mitään, vaikka tuo pöytäjärjestys etenkin kuvissa tuolta taustalta kurkkiikin!


Häistä tulikin mieleen, että ensimmäinen hääpäivämme osui muuten eiliselle, mutta emme sitä nyt mitenkään ihmeemmin juhlistaneet, sillä osa lauantain vieraista lähti takaisin kotiin vasta sunnuntaina illansuussa. Ehtiihän tuota päivää juhlia vielä jälkikäteenkin, vaikka ei itse paperihääpäivänä (vai onko se pumpulihääpäivä?) nyt mitään erityistä kahdestaan keksittykään! Anyway, vuosi naimisissa - jee!

2 kommenttia :

  1. Teidän grillimenu sopii mainiosti kesätupareihin, tuli nälkä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh :) Ei haluttu mitään turhan monimutkaista, vaan just tollaista perusmättöä, jota on helppo syödä seisaaltaankin :) Hyvin tuntui vieraille maistuvan!

      Poista