maanantai 1. heinäkuuta 2013

Things I Love: Parties

Juhlien suunnittelu ja järjestäminen on ihanaa - tietysti itse juhlimista unohtamatta! Jo edellisen blogin puolelta matkassa pysyneet varmasti muistavat, että hurahdin omien häiden alla tuohon maailmaan ihan täydellisesti. Ihania ideoita tuli keräiltyä talteen niin paljon, että niiden avulla olisi saanut järjestettyä häitä vaikka kymmenet. Omiin tarpeisiini toivottavasti riittivät ne yhdetkin, mutta kenties jonain päivänä saan vielä olla mukana suunnittelemassa ja jännittämässä jonkun ystäväni häitä... Se olisi ihan hillittömän hauskaa! Onneksi kuitenkin samoja ideoita voi osin kierrättää muihinkin juhliin. Seuraava juhlanaihe lieneekin lomalla järjestettävät tupaantuliaiset, jos sellaisista nyt voi yli puolen vuoden asumisen jälkeen enää puhua. Olenkin jo keräillyt kansioiden täydeltä inspiraatiokuvia rentoihin kesäkekkereihin, joten täältä pesee niitä jälleen maanantai-illan ratoksi tännekin:

Tupareissahan on toki kyse huomattavasti pienemmän budjetin kemuista kuin häissä, mutta ruuan ja juoman lisäksi myös jotain pientä ekstraa voisi lisätä koristeluidenkin muodossa. Tärkeintähän on kuitenkin hyvä meininki :)

Mukavaa alkuviikkoa niin kaikille lomalaisille kuin työn raskaan raatajillekin!

2 kommenttia :

  1. Nyt kun tuosta tahkoproggiksesta on selvitty, niin mullakin pitäisi taas olla vähän extra-aikaa juhlasuunnitteluun: jos meinaan ne isot kolmekymppiset syksyllä järkätä, niin olis varmaan ihan asiallista jotain ruveta niiden eteen tekemäänkin.. :D

    Ihania kesäjuhlakuvia, taas!

    VastaaPoista