lauantai 6. heinäkuuta 2013

Vesihyasinttia terassille

Meillä on nyt muuten terassilla uudet istuintyynyt! Ei mennyt ihan kuten elokuvissa tämä Stockan nettialeista spotattu löytö, ei... Sen kummemmin miettimättä tilasin nämä kuvan perusteella; kaksi tyynyä kustansi yhteensä parisen kymppiä, joten en jaksanut niitä sen tarkemmin ryhtyä syynäämään. Jostain syystä mulla oli mielikuva, että ovat semmoista pehmeää matskua, jota voisi käyttää istuintyynynä tuolissakin; mun äidillä on sellaiset mökillä, joten siitä varmaankin kyseinen harhaluulo. Suunnittelin näitä siis alaterassin tuolin ja/tai keinun pehmusteiksi. Paketista paljastui kuitenkin kaksi kovaa, pyöreänmallista lattiatyynyä.


Itse en ole ehkä se aktiivisin palauttelemaan hieman hutiin menneitä hankintoja, joten näillekin löytyi paikka terassilta. Meillähän ei ole ulkotiloissa mitään varsinaista ruokapöytää, mutta silloin tällöin aamupalaa tai grillin antimia tulee nautiskeltua myös ulkosalla. Jo edellisen, himpun verran tätä teollisuuslavapöytää korkeamman ulkopöydän ääressä ruokailu on ollut hieman haasteellista kumartelemista - tähän ongelmaan pääsivät vastaamaan nyt nämä hutihankinnat. Terassilla voikin nyt halutessaan vetää ruokaa nassuun hieman japanilaistyyppisesti istuen lattianrajassa; testattu on ja toimii huomattavasti paremmin kuin sohvalta kyykkiminen!Ei loppujen lopuksi siis sittenkään huti!

4 kommenttia :

 1. No ei todellakaan mikään huti, ihanat! Just täydelliset chillailuun ja hyvät vierasvaratkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimivat kyllä varsin mainiosti nykyisessä tarkoituksessaan - pakettia avatessa vaan vähän nauratti, kun sieltä tuli ihan jotain muuta kuin olin odottanut :D

   Poista
 2. Ihanat noi vesihyasinttityynyt, olenkin vaaleassa värissä noita ihastellut. :)

  VastaaPoista