maanantai 5. elokuuta 2013

Alaterassilla ehtaa kasaria

Ensimmäinen lomanjälkeinen työpäivä heittämällä takana - hoplaa! Riku lähti koko viikoksi työreissulle Joensuuhun, joten mä saan viettää täällä kaikki illat kaksistaan Pesosen kanssa. Tänään iltapäivällä sain jonkun tarmonpuuskan (tai tylsyyskohtauksen) ja otin muutamat kuvat meidän alaterassiltamme. Kovin ovat jo syksyisen näköisiä, sillä täällä päin maailmaa on ollut aika pilvinen päivä tänään... Tosin puolisen tuntia kuvienoton jälkeen aurinko tuli kurkkaamaan pilviverhon takaa - justiinsa mun tuuriani. 
Viimeisimmissä alaterassilta otetuissa blogikuvissa siellä ei tainnutkaan näkyä muuta kuin nuo Ikean muovituolit ja tuo betonijakkara. Kesän mittaan tämä toinenkin terassi on saanut vähän lisää täytettä. 80-lukua edustava korikeinu siirtyi mökkiterassilta meidän terassillemme: siinä on tullut lapsena kiikuttua ja pyörittyä tovi jos toinenkin! Vuonna -70 syntynyt isoveljeni tosin muisteli, että keinu saattaisi olla 70-luvun puolelta: muistaakseen hän sai sen lahjaksi alle kymmenvuotiaana. Noh, itselleni se ainakin edustaa lapsuusaikoja 1980-luvun loppupuolella :) Lisäksi olen tehnyt terassille pieniä hankintoja: Ikean peltikori on piiloutunut puun taakse, ja kätkee sisäänsä terassin tekstiilit silloin kun ne eivät ole käytössä. Annon liukuvärjätyt tyynyt löysin Kodin Ykkösen aleista muutamalla eurolla, ja paksun villahuovan tilasin erään kuluttajapaneelin kautta, johon kuulun. Tänä kesänä terassi tuskin tulee enää kokemaan tämän suurempaa muodonmuutosta - katsellaan ensi keväänä uudelleen!

Mukavaa alkuviikkoa kaikille :)

6 kommenttia :

 1. Ihanan kokonaisuus, uutta ja vanhaa! Voisiko kesä jatkua ikuisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin minä - ei syksyä vielä, kiitoooos :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Paljoa tavaraa ei tuohon päälle tosin mahdu, mutta ihan sopivasti meidän alaterassin tarpeisiin!

   Poista
 3. Oi oon haaveillu tuollasesta riippu istuin/keinusta! <3 Vie vaan parvekkeelta nii paljon tilaa, että täytyy vielä siirtää haaveilua siihen asti että saadaan se oma piha. :) Mutta tosi kodikkaan näköinen ja viihtyisä terassikokonaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parvekkeelle tuo on kyllä aika iso viritelmä, mutta pihalla toimii hyvin :) Tosin muistelisin, että kyseinen keinu on ollut joskus lapsuudessani jopa sisällä omassa huoneessani :)

   Poista