torstai 15. elokuuta 2013

Inspiration: Black and White

Törmäsin tähän Tokiossa sijaitsevaan asuntoon sattumalta pyöriessäni etsiskelemässä betoni-inspiraatiota kotiin. Varsin peruspohjainen, kolmen makuuhuoneen asunto oli muutettu kahden makuuhuoneen minimalistiseksi kodiksi - suunnittelijan kommenttien mukaan "to have enough closets and storage, to live as spaciously as possible, and to keep their living space stylish and tidy without lived-in domestic atmosphere." Todella läheltä liippaa sellaista, mitä olisimme olleet etsimässä, jahka olisimme viime vuonna päätyneet tämän kodin sijaan pienempään kerrostaloasuntoon kantakaupunkiin. Tykkään (oikeastaan kaikesta muusta paitsi ruokapöydästä ja sen tuoleista)! Room 407 löytyy *täältä*, kurkatkaa erityisesti pohjakuva ennen ja jälkeen!

4 kommenttia :

 1. Tykkään myös! Paitsi tosiaan noi ruokapöydän tuolit on kyllä aika karseat. Kiva bongaus!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä sitä tyyliä, mikä meidän nykyiseen kotiin istuisi, mutta upea kokonaisuus silti :) Muistelisin muuten, että meillä oli koti-kotona vähän samantapaiset nahkatuolit joskus 90-luvun alussa :P

   Poista
 2. Hei tuo wc:n pesuallas, tänne-heti-toi. Kaunista ja simppeliä! Täällä suunnitellaan kovaa kylppäriä, sopisi mainiosti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä makee! Muistelisin nähneeni melkein precis samanlaisen altaan jokin aika sitten (tosin tuo on mun kohdallani suhteellinen määre - siitä voi olla vuosikin, heh) ihan Bauhausissa :)

   Poista