tiistai 27. elokuuta 2013

Inspiration: Concrete Walls

Harvassa ovat ne kerrat, kun meikäläisen saa innostumaan tapetista! Kumpikaan meistä ei ole enää tehosteseinien ystävä, sillä edellisissä asunnoissa on tullut huomattua, kuinka nopeasti erikoisempiin ratkaisuihin tuppaa kyllästymään. Etenkään seiniin tapettien avulla tehtävät kuvioinnit eivät ole herättäneet itsessäni aiemmin sydämentykytyksiä, kunnes törmäsin näihin, norjalaiskuvaaja Tom Hagan valokuvien perusteella suunniteltuihin ConcreteWall-tapetteihin. Betoniseiniä ja -lattioita olen fiilistellyt jo pidemmän aikaa, mutta vähän sillä asenteella, ettei moista ole mahdollista koskaan tähän kotiin saada. Tapettia en tullut edes ajatelleeksi, mutta aika makean näköisiä seinäpintoja saa aikaan silläkin tapaa, katsokaa vaikka: 


Meillä "betoniseinää" voisin ajatella mieluiten makuuhuoneen sängyn taustalle: makuuhuoneessa kun on muutenkin hieman muuta asuntoa rouheampi meininki mustan ja kromireunuksisen futonsängyn haukatessa suurimman osan tilasta. Ja hääkuvahenkarit voisivat sopia aika mainiosti roikkumaan betonikuvioitua taustaa vasten!

PS. Joku tarkkasilmäinen saattaa huomata, että kirjoittajan nimi on vaihtunut niin sivupalkissa kuin allekirjoituksessakin. En ole käväissyt maistraatin kautta, vaan päätin vaihtaa "nimimerkikseni" oman etunimeni tännekin puolelle. Aloitin aikoinaan hääblogini Kristana: se on oikeastikin toinen etunimeni, ja kolmaskin siihen päälle vielä löytyy. Silloin se tuntui luontevalta - haluttiin pitää joitain hääjuttuja ylläreinä vieraillekin, joten olisi ollut pettymys, jos joku olisi vahingossa hakukoneen kautta päätynyt suunnittelublogiimme. Nimimerkki jäi roikkumaan, ja sillä on tullut bloggailtua tälläkin puolella jo reilun vuoden ajan. Kristaksi minua ei kuitenkaan koskaan ole "elävässä elämässä" kutsuttu, joten pitkän päälle etenkin meileihin vastaaminen toisella etunimellä alkoi tuntua itsestäni ihan pöhelöltä - tässä siis ollaan :) Ulriikka täältä ruudun takaa siis, moi vaan! 

17 kommenttia :

 1. Mä haluuuuuun tommosen johonkin! Tosi hieno! Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Nuo on kyllä hauskoja tapetteja. Mut tosiaan täällä toinen ei tapettien ystävä ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli ekassa asunnossa kaikki seinät keittiötä ja eteistä lukuunottamatta tapetoitu (ei meidän valinta), yäks :P

   Poista
 3. Ooo, ihan sairaan kivoja tapetteja! Eikä näytä ainakaan näin kuvista katsottuna tapetilta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Pitäis tosiaan nähdä jossain luonnossa, mutta ainakin kuvissa näyttävät sairaan hyviltä!

   Poista
 4. On kyllä hienoja! Mä haluaisin sellaisen harmaantuneen hirsiseinä-tapetin sängyn taustalle ullakolle. Sopis ku nyrkki silmään.

  VastaaPoista
 5. Ja sieltähän näköjään löyty sellainenkin :D Ai että, pitäisköhän tuo repäistä ja tilata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siellä oli kaikenlaisia muitakin "materiaaleja" tarjolla, unohdin vaan innostuksissani mainita :)

   Poista
 6. Upeita! Harmi, ettei meillä ole kotona paikkaa johon tallainen upeus sopisi - pitää siis vissiin muuttaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :) Mä keksisin meiltä vaiks kuin monta sopivaa seinää - se on vaan asennoitumiskysymys ;)

   Poista
 7. Siis mä en voi uskoa, että noi on tapetteja! Wau, pakko saada! Ideapankkiin meni :) Hei kiva kun oot Ulriikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa piti itsekin muutama hetki tihrustella, mutta kaipa ne tapetteja ovat, kun niin luvataan :) Ihania!

   Poista
 8. Upeita kuvia ! Olen pitkään haaveillut betoniseinästä ja oikeastaan luopunut jo haaveesta mutta hieno juttu että sen voisi toteuttaa tapetilla. Kiitos vinkistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselleenkään ei ennen näiden kuvien näkemistä tullut edes mieleen, että näin hyvän ja aidon näköistä tapettia on tähän tarkoitukseen tarjolla :)

   Poista