tiistai 27. elokuuta 2013

Jotain harmaata

Kun lämpömittarin lukema alkaa öiseen aikaan hätyytellä viittä astetta, hiipii mieleen harmaa väri. Itselleni harmaa ei edusta ainoastaan loskaa, ankeutta ja arkea, vaan se tuo mieleen myös kylmän kauden positiiviset asiat: lämpöiset villasukat, pehmoiset tyynyt, torkkupeitot, jotka houkuttelevat kääriytymään takkatulen äärelle... Kesällä harmaa on näkynyt meillä lähinnä terassilla talon väriin sopivina ulkokalusteina ja -tekstiileinä, mutta syksyn lähestyessä houkuttelisi hankkia jotain pientä harmaata myös sisätiloihinkin. 

Kuvat allaolevista linkeistä

Harri Koskisen Iittalalle suunnittelema, polyesterihuovasta valmistettu Meno-kotikassi sopisi sohvan kulmaan kätkemään sisälleen torkkupeitot, joiden joukkoon tänä syksynä voisi liittyä Ratzerin Twist a Twill-viltti. Syksyisin ja talvisin viltti kun on paras kaverini ja viljelen niitä eri puolelle taloa, sillä mulla on aina aivan pirun kylmä!

Sohvan sivutyynyiksi haikailen Normann Copenhagenin Brick-tyynyjä, ja sohvapöydän kynttilälautasen täydennykseksi teräksenväristä Tom Dixonin Etch-kynttilälyhtyä; keittiön puolelle ikkunan alle taas Muuton Outside In -kukkaruukkuja. Yläkerran harmaasävystä voisivat vastata Marimekon Tuuli-kuosilla varustetut pussilakanasetit. Siinäpä olisi jo harmaata kerrakseen! 

Vetääkö jokin tietty väri teitä erityisesti puoleensa syksyn lähestyessä?

2 kommenttia :

  1. Tykkään näistä kaikista, mutta toi tyyny näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niiiin tahtoisin sellaiset meidän sohvalle, mutta saas nyt nähdä... :)

      Poista