maanantai 19. elokuuta 2013

Kirje joulupukille


...tai pikemminkin kuvaviesti! Kaikki kesäriennot rokottivat sen verran budjettia, että tästä asusteiden haavelistauksesta seuraavan/seuraavien hankintojen paikka lienee vasta loppuvuodesta. Mutta eikös se niin mennyt, että hyvää kannattaa odottaa? 

1. Reilunkokoinen viikonloppulaukku tulisi tosin tarpeeseen jo syksyn puolella, kun tulemme viettämään luultavasti jonkin verran aikaa sahaten oman kodin ja keskustakodin välillä. Veljeni lähtee lähes vuodeksi ulkomaille ja Kampin-asunnon kukkienkastelu sun muu huolto jää loppusyksystä lähtien pitkälti meidän harteillemme. Ja onhan sieltä helppo myös karata Helsingin viikonlopun rientoihin! Vaikka erilaisia monogrammikuosisia laukkuja vähän vierastankin, vaikuttaisi esimerkiksi Guccin weekend bag hyvältä vaihtoehdolta. 
2. & 6. Huiveja ei koskaan voi olla liikaa! Välikauden huiveja ei itselläni edes ole kovin runsaasti, joten jompi kumpi (tai tietysti vaikka molemmat!) näistä puuvillahuiveista tulisi varmasti ahkeraan käyttöön. Beige GG-kuosinen huivi & harmaa-valkoinen huivi horsebit-printillä.
3. Asusteista itselleni kaikkein helpoimpia ja useimmiten päälle eksyviä ovat erilaiset rannekorut. Tällä hetkellä unelmien ranneke olisi valkea Kelly Double Tour Hermèsilta. 
4. Myös sormuksia olen aina vasemmassa nimettömässä killuvan vihkisormuksen myötä oppinut hiljalleen käyttämään. Saint Laurentin sormus tarttui haavelistalle suuren kokonsa ja värityksensä vuoksi. 
5. Olen huomannut, että itselläni ruskean sävyisille laukuille löytyy käyttöä jopa enemmän kuin mustille. Proenza Schoulerin kastanjanruskeasta PS1 satchelista löytyisi reippaasti kokoa niihin käyttötilanteisiin, joissa laukkua tulee useimmiten arjessa kannettua mukana. Tämä onkin kiivennyt tämän hetken laukku-unelmaksi numero yksi, mutta hintansa vuoksi joudun sitä varmasti "hetken" odottelemaan!

Energistä alkuviikkoa kaikille - toivottavasti saadaan ennustetut kesäkelit palaamaan :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti