keskiviikko 14. elokuuta 2013

No, onkos tullut syksy nyt kesän keskelle?

Aikamoisen vesikelin lykkäsi keskiviikon kiusaksi. Uutisissa muuten kerrottiin, että elokuu on yleensä sateisin kuukausi - uskoiskohan tuota? Ajelin töiden jälkeen jälleen Kamppiin äidin lihapatojen ääreen, sillä Rikulla on tänään joku korruptioillallinen töiden puolesta. Hirmu näppärää, kun vanhemmat ovat olleet nyt viikon lähietäisyydellä: eihän isonakaan tarvitse aina laittaa pöperöä itselleen, jos toinen on huitelemassa kaupungilla. Tähän voisi melkein tottua; itse kun olen asustellut lukioikäisestä saakka eri kaupungissa kuin vanhempani, joten arkipäivinä äidin laittamaan valmiiseen pöytään istahtaminen on harvinaista herkkua! Kotiin jaksoin lähteä vasta illalla, ja ensimmäinen oikeasti syksyinen iltahämärä houkutti sytyttämään Heima-kynttelikköön kynttilät ensi kertaa sitten kevättalven. Syksy ja kynttilät - erottamaton parivaljakko! Toivottavasti kuitenkin vielä saadaan maistaa kesäkelejäkin ennen kuin tämä loskaksi muuttuu...

Kurjasta kelistä huolimatta mainiota loppuviikkoa sinne ruudun toiselle puolen!

4 kommenttia :

 1. Sitä samaa on havaittu, syksypostausta luvassa täälläkin ;) Mutta sais se kesä tosiaan vielä jatkua edes hetken. Pitkiä, pimeitä ja sateisia iltoja näkee vuoden mittaan vähän turhan paljon.

  Luksusta päästä äidin lihapatojen ääreen - meillä se ei ihan onnistu, välissä on liikaa kilometrejä yhtä iltaa varten. Kenties lokakuussa ehtisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä - niitä iltoja kun tuntuu mahtuvan kaikkiin neljään vuodenaikaan, vaikka tämä kesä olikin kelien puolesta aika huippu :)

   Itsekään en tavallisesti tuota rapiat sataa kilometriä suuntaansa jaksa ajella syömään, joten on ihan luksusta, kun vanhemmat välillä oleskelevat Helsingissäkin päin :) Tosin ehdin varmaan kyllästyä siinä vaiheessa, kun syksymmällä isoveikka lähtee lähes vuodeksi muille maille vierahille, ja meidän pitää vuorotellen vanhempieni kanssa pitää tuota kaupunkiasuntoa pystyssä sillä aikaa :D

   Poista
 2. Syksy on upeaa aikaa! Kynttilöitä, villasukat, hyvä leffa, viltti, punaviiniä, suklaata ja rakkaan kainalo <3

  VastaaPoista