torstai 8. elokuuta 2013

Vaatekaapin syysviritys

Tänään illalla olen tappanut aikaa Net-a-Porterin What´s new-osastoa selaillen. Vaikka yritän saada ajatuksen voimalla kesän jatkumaan ikuisuuksiin, mutta niinpä vaan se tahto taittunee tänäkin vuonna ja syksy saapuu sateineen. Vaikkei välttämättä ihan vielä, on siihen kuitenkin varauduttava hyvissä ajoin. Ei sillä, että itselläni olisi ihan just nyt päräyttää tonneja kerralla vaateostoksiin, mutta tykkään silti selailla N-a-P:n kokoelmia ja napata sieltä suosikkeja haavelistalle, mistä niitä voi nostaa tilaukseen harkinnan jälkeen myöhemmin. Usein käytän kyseistä sivustoa inspiraatiokanavana: joskus omista nurkistakin löytyy jo vastaavia vaatekappaleita, joiden yhdistelemiseen haen sieltä vinkkejä. En ole koskaan totuttanut itseäni käyttämään nettikauppojen wish listeja, joten kuvat päätyvät vanhanaikaisesti tietokoneen kansioihin ja - noh - tänne. 
Tällä hetkellä eniten mielessä kummittelevat jo keväästä asti harkinnassa olleet kiilapohjaiset tennarit. Kesäksi en sitten viitsinyt moisia muhkuja hankkia, mutta näin syksyn korvilla ne saattaisivat olla hyvin ajankohtaiset. Myös lyhyt, duffelityyppinen villakangastakki löytäisi varmasti paikkansa muiden välikauden takkien joukosta, ja iänikuisten farkkujen tilalle voisi kaavailla mustia, pinnoitettuja leggingsejä. 

Löytyykö teiltä mielen päältä jotain tiettyjä juttuja, mitkä olisi ihan pakko saada syksyiseen vaatekaappiin?

4 kommenttia :

 1. Oijoi noi Lubun nilkkurit. Drooooollll... :D

  VastaaPoista
 2. Mä en yleensä tykkäily burberrystä, mut voi tuo neuletakki :O ♥ Myös nilkkurit mahtuis mun kenkävarastoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin ylikäytin Burberryn itseltäni joskus lukioikäisenä, joten ei itsellekään monetkaan iske.. Mutta tuo olis kyllä ihan täydellinen! :)

   Poista