perjantai 6. syyskuuta 2013

Än-yy-tee-viikonloppu!

Huh, vihdoinkin perjantai! Tämä viikko on ollut jostain syystä hirveän väsyttävä; joka päivä heti töiden jälkeen on ollut pakko mennä pienille unille. Lieneeköhän seurausta siitä, että melkein joka aamu on ollut jotain härdelliä tai alituiseen pimenevistä aamuista ja illoista. Viikonloppu raukeine aamuineen ei siis tule yhtään liian aikaisin! No, asiasta toiseen...Keväällä kirjoittelin epäonnistuneesta chilinkasvatusoperaatiostamme: yritimme saada chilit kasvamaan siemenestä saakka, ja eihän siitä mitään tullut. Siitä suivaantuneena kävin hakemassa Plantagenista pienen chilintaimen, ja siitä on kesän aikana kasvanut ihan jäätävä puska! Monenkymmentä chiliä on jo kerätty ja käytetty, ja vielä pukkaa jatkuvasti lisää... Löytyykö teiltä hyviä vinkkejä esimerkiksi maukkaista chilikastikkeista tai muita mainioita reseptejä? Heittäkää niitä kehiin vaan! Eipä tässä oikeastaan muuta kuin...

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

6 kommenttia :

 1. Komea chili :) hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Oho, tosi hyvin kasvanut! Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ihmeteltiin, kun tää melkein räjähti kasvamaan :D Mainiot viikonlopunjatkot myös sinne suuntaan :)

   Poista
 3. Olen kuivannut chilejä sellaisella sienikuivurilla tai sitten pakastanut tuoreeltaan. Näin saa omia ihania makuja koko talven. Eipä siinä sen kummempia reseptejä tarvita, kun vaan lisää niitä joka ruokaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin tulee tuota chiliä iskettyä melkein joka keitokseen nykyään :) Hyviä chilikastikereseptejä tosin ei voi koskaan olla liikaa!

   Poista