torstai 5. syyskuuta 2013

Blogi Facebookissa!

Tunnustetaan - olen vähän sellainen kaappibloggaja: en kovinkaan aktiivisesti tule tuttavilleni maininneeksi pitäväni blogia, jollei asia jostain syystä tule puheeksi, enkä ole tullut linkanneeksi sitä kertaakaan henkilökohtaisen Facebook-tilini kautta fb-frendien eetteriin - ne, joita aihepiiri kiinnostaa, saattavat sattuman kautta päätyä blogiini muutenkin. Ehkä siksi olen hieman karsastanut myös blogin linkkaamista seurattavaksi Facebookiin: onko sivun luominen hirmu työlästä, linkkautuuko se nyt suoraan sitten mun omaan profiiliini, käyttääkö sitä keinoa edes kukaan, mitämitenhäh? Suhteellisen aktiivisena Facebookin käyttäjänä havahduin itse siihen, kuinka helppoa blogeja on seurata myös tuon suuren sinireunaisen kautta: omalle tykkäyslistallekin on päätynyt blogi poikineen, ja kuulumisia on mukava seurata myös sieltä suunnalta. Ei muuta kuin tuumasta toimeen: ohjeita kurkkasin muun muassa *täältä*. Toimenpide oli ennakko-oletustani vastaan varsin helppo, yksinkertainen ja nopea - siellä siis ollaan!


Näin syksyn arkikiireissä tuonne puolelle tulee varmasti päiviteltyä pikakuulumisia sekä muuta sisältöä kokonaista blogipostausta useammin. Sivu on luonnollisesti vielä ihan alkutekijöissään ja opeteltavaa kiinnostavan sisällön luomisesta varmasti riittää, joten antakaa armoa :) Katsotaan, mitä tästä tulee - tervetuloa kuitenkin kaikille!

BLOGISIVULLENI FACEBOOKISSA PÄÄSET KLIKKAAMALLA *TÄSTÄ* TAI OIKEAN SIVUPALKIN KAUTTA! 

10 kommenttia :

 1. Sama itsellä. Yksi työkaveri oli sattuman kautta löytänyt blogiini ja oli jopa vähän vihainen, etten ollut kertonut moisesta mitään :D Hah. Ajattelin, että jahka lähdemme sinne reissuun, linkkailen oman blogini face-sivut myös omaan face-profiiliini, jotta mahdollisimman moni voi seurata matkaamme sitä kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin voisin kuvitella linkkaavani blogin omalle seinälle, jos tosiaan lähdettäisiin pidempään reissuun, muutettaisiin ulkomaille tai muuta vastaavaa ja kuulumisia tien päältä olisi helppo jakaa tätä kautta :) Tällaisenaan kuin tämä nyt on en usko, että suurinta osaa fb-kavereistani voisi vähempää kiinnostaa, hehe ;)

   Poista
 2. Hih, täällä myös yksi kaappibloggaaja, tosin nyt vähän aikaa sitten olen sanonut jopa muutamille kavereille :) Minusta tuo blogin facesivun tekeminen oli hankalaa, että sen sai ns. osaksi omaa nimeä kun en tiennyt että läsähtääkö se heti omaan henk.koht. faceeni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla jotkut kaverit kyllä käy täällä lueskelemassa (kai?) silloin tällöin, mutten kyllä omassa fb-profiilissani halua tätä mainostaa :) Samoja juttuja mietin tuon blogin fb-sivun kanssa! Loppujen lopuksi tuo fb-sivu hoitui pystyyn parilla klikkauksella - onneksi :)

   Poista
 3. Nauran täällä tälle kaappibloggaaja -ajatukselle ja näin teen siis itsekin. Välillä linkkailen tosin rennomman blogini postauksia faceen, mutta korublogi on vienyt kaiken huomion tässä sinisessä maailmassa, etten ole edes ajatellut, että voisi olla aika tehdä jotain toisin. Ja hei, jos ei kavereita kiinnosta, niin voivat piilottaa kommentit näkyvistä. Näin olen tehnyt muutamalle joka päivä jostain päättömästä kommentoivalle "kaverille", joiden kommentit eivät spämmäysmielessä kiinnosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, itse käyn taistelua news feediin hiipiviä, kavereiden kaikenmaailman pelitulospäivityksiä vastaan :D

   Juu, kyllähän ne saisi piilotettua, mutta en mä oikeastaan edes koe tarpeelliseksi tätä blogiani siellä tuoda esille :)

   Poista
 4. Mahtavaa, kävin jo tykkäilemässä! :)

  Haha, minäkin olen ollut aika pitkään kaappibloggaaja ja olen sitä edelleenkin. Toisaalta en vaan koe tarvetta huudella asiasta esim. työöpaikalla. Ne löytävät jotka löytävät ja se on ihan ok :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva :)

   Vähän samansuuntaisia ajatuksia itsellänikin - eihän täällä mitään salaista ole ;)

   Poista
 5. Sulla on sitten vähän samanlainen meininki ollut kuin minullakin, blogin suhteen siis. Ihan muutama päivä sitten minäkin vasta facebookin uskalsin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, etten ole ihan ainoa "kaapissa" :))

   Poista