maanantai 9. syyskuuta 2013

POV candle holders

Mitä pidemmälle syksyssä edetään, sitä suuremmaksi nousee ainakin oma hinkuni haalia ympärilleni kynttilöitä. Kynttilänjalat, tuikkukupit ja muut asiaan sopivat materiaalit kaivellaan hiljalleen kaappien pohjilta, ja pian ollaankin jälleen tyypillisen ensimmäisen maailman ongelman edessä: eihän näitä ole läheskään riittämiin, kun lähes jokaikiseen huoneeseen tahtoisi elävää tulta tunnelmanluojaksi. Ja ovatpa monet niistä vielä pahuksen hyvännäköisiä! Viimeisin nettimaailman löytöni on tukholmalaisen Note-designstudion tanskalaiselle Menulle suunnittelemat POV-kynttilänjalat. Kas, tässä:Nimenä POV on napattu sanoista "Point of View"; esine kun näyttää aina erilaiselta riippuen siitä, mistä kulmasta sitä tiirailee. 

"Move around the POV candle holder and you will notice that your view alters the holder. From some angles it seems like a flat graphical drawing – move around it and suddenly the graphic lines floats in mid air. Shadows and shapes change, making it a fun object to interact with."Itse jo ajatuksissani mallailen näitä alakerran lipaston takana olevalle seinälle. Kelpaisivat vallan mainiosti lipaston päällä olevan Heima-kynttilänjalan kaveriksi, eikös vaan?

4 kommenttia :

 1. Kiitos, kiitos! Just tällaisia olen etsinyt! Haluisin kyllä myös tuon ensimmäisen kuvan betonihyllyn niin mietin, että tiedätkö mistä sellaisia saisi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään tiedä - en ainakaan valmiina ole nähnyt.. Näyttäisi vähän kuvaa varten tuunatulta.. Kannattaa kokeilla laittaa meiliä tuonne Noteen (http://notedesignstudio.se/), jos selviäisi :) Itsekin voisin kyllä moisen ottaa!

   Poista
 2. Miten ihmeessä tuon saa kiinni seinään? Itse tilasin just noita ja ei mitään kiinnitysohjetta tai ruuvia. En oikein viitsisi teipillä laittaa, kun se on seinä pilalla sitten, jos ottaa pois. Kiitos vastauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mä en itsekään tiedä, kun en ole tullut vielä tilanneeksi sellaista omaksi :( Mutta hyvä tietää, että siinä on tuollainen ongelma - harmi, kun en voinut olla avuksi :/

   Poista