torstai 12. syyskuuta 2013

Sisustuskeijun visiitti

Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!"

Sain ylläolevaan haasteen Vaaleansininen uni-blogin Heidiltä, ja siihen tartuinkin mielelläni keijun ohjeistuksen mukaan nopsaan - sisustushaaveitahan täältä päästä löytyisi sisustuskeijun tai -keijon toteutettavaksi vaikka millä mitalla! Hauskan haasteen alullepanosta kiitokset vielä Modernisti Kodikkaan Kertulle :)

 Jos ihan totta puhutaan ja voittaisin nyt vaikkapa raaputusarvalla parisen tonnia, hankintalistalla koreilisi ensimmäisenä joko uusi tv-taso taikka sohva. Jompaan kumpaan saisi helposti uppoamaan melkein koko summan. Olisi kuitenkin ollut ihan mälsää pamauttaa tuohon kuva vain yhdestä haaveesta, joten sovelsin vähän, sillä kahdella ja puolella tuhannella saa jo vaikka mitä kivaa useampaankin huoneeseen!

Ensimmäisenä keijukainen saisi taikoa makuuhuoneeseen lukuvaloiksi Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisimet valkoisena. Jahka niihin joskus kyllästyisi makuuhuoneessa, simppelit valaisimet varmasti löytäisivät paikkansa helposti muualta kotoa. Seuraavaksi sänkyyn ilmestyisivät Hayn S&B Minimal-lakanat. Yöpöydälle vielä Tom Dixonin Etch-kynttilälyhty teräksenvärisenä luomaan syystunnelmaa!

Keittiöön tarvittaisiin kipeästi uusi ruokailuvälinesarja. Itse tykkään eniten Iittalan Citterio 98-sarjasta, joten keiju saisi taikoa sen keittiön kaappiimme. Kyllä kelpaisi järkkäillä syksyisiä kynttiläillallisia, kun taas yksi pieni osanen astiastosta olisi kunnossa! Ja koska tässä toteutettaisiin minun toiveitani, voisi keittiöön ilmaantua muutama Arne Jacobsenin Design Letters-purkki (Riku vihaa purkkeja..). Loppurahalla aloittaisin kirjahyllyn rakentamisen työhuoneeseen Muuton Stacked-hyllymoduulien avulla; väreinä joko pelkkä valkoinen tai valkoisen ja saarnin yhdistelmä. Syksyllä kun tulee luettua paljon!

Siinäpä se - nyt vain odottelemaan sitä keijukaista! Mitä haltijakummi taikoisi teille? Haastan kaikki tämän postauksen lukeneet kertomaan omista, syksyisistä haaveistaan :)

4 kommenttia :

 1. Kiitos kun toteutit :) ja upeita valintoja teit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi haasteesta! Näitä on hauska toteutella aina välillä :)

   Poista
 2. Kivoja haaveita! Mun haaveista yksi on askeleen verran lähempänä toteutumista, kun vihdoin sain kysyttyä olohuoneen senkistä tarjouksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :) Haaveita on aina ihana toteuttaa - ja mitä kauemmin haaveilee, sitä parempi fiilis, kun haave vihdoin toteutuu!

   Poista