perjantai 20. syyskuuta 2013

Viikon paras päivä


Perjantaissa on taikaa! Vaikka lauantai- ja sunnuntaiaamuisin saa useimmiten vedellä hirsiä niin pitkään kuin lystää ja hommailla päivät pitkät omia juttuja, on perstai silti kaikkein paras. Näin iltakasin jälkeen jälleen yksi työviikko on takanapäin, ja viikottainen suursiivouskin on tehty: kyllä vain, voittajafiilis! Perjantaisiideri kissan- ja koirankarvoista putsaillun sohvan käsinojalla on nyt mukava hypätä taas lueskelemaan lemppariblogeja, eikä tarvitse nokkaansa enää näyttää tuolla vesikelissä koiruuden iltapissatusta lukuunottamatta. Kovin kauas ollaan tultu siitä, kun vielä parisen vuotta sitten olin perjantaisin aina menossa jonnekin ja viikonloppu kotosalla oli kauhistus. Viime perjantai tosin vierähti kotinurkkien sijaan Helsingissä, mutta päädyttiin pysyttelemään neljän seinän sisällä, mikä on mun ja Jeren tuhokaksikolle lähestulkoon ennenkuulumatonta. Kyllä sitä kelpaa näinkin! 

Huomenna tai viimeistään sunnuntaina meidänkin olisi tarkoitus pyörähtää Habitaressa, mutta sen kummempia suunnitelmia ei viikonlopun varalle ole. Riku taisi tosin ottaa duunista ylityöviikonlopun, joten mulla onkin sitten kaiket päivät aikaa rymsteerata täällä messujen innoittamana, kun toinen tuijottaa näyttöä. Etenkin pieniä muutostöitä olohuoneeseen olen jahkannut jo pidemmän aikaa; ehkäpä messuilta tarttuu mukaan sitä varten jokin villi ideanpoikanen? 

PITÄKÄÄHÄN RENTO PERJANTAI-ILTA, OLITTE SITTEN KOTOSALLA TAI MENOSSA! 

4 kommenttia :

 1. Mä olen jo niin hermorauniona jännityksestä, että en mitenkään saa päähäni, että joko kysäsin sulta, tuutko moikkaamaan meitä CASAn bloggaajia lauantaina tai sunnuntaina messuilla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, et vielä oo kysellyt :) Mutta tottahan toki tulen, jahka löydän teidän ständin! :) Tsemppiä messuiluun, hyvin se menee!

   Poista
 2. Ihan parasta olla perjantaina vaan himassa möllöttämässä ja lauantaina herätä leppoisaan aamuun. :)

  VastaaPoista