tiistai 8. lokakuuta 2013

Kylässä meillä: Työhuone

Yhdistettyyn työ- ja vierashuoneeseemme ei olla täällä blogin puolella kovin moneen otteeseen kurkistettukaan, sillä kyseinen kortteeri on vielä melkein vuoden asumisen jälkeenkin ihan vaiheessa. Se ei kuulu niihin huoneisiin, joita kovin aktiivisesti käytämme: miten voikin olla niin ylivoimaista kivuta läppärin kanssa portaat ylös, jos töitä pitää tehdä kotoa käsin? Selkä notkolla olohuoneen sohvalla sitä tulee useimmiten näpyteltyä, vaikka ihan tarkoitukseen varattu pöytä löytyisi yläkerrasta. Kovin laiskalla kädellä tätä huonetta ollaankin laiteltu - sunnuntaina tosin saimme hyllyn kiinni seinään, ja vaihdoimme vuodesohvan ja työpöydän paikkoja päittäin huoneen vastakkaisille seinustoille. Tältä siellä näyttää tällä hetkellä:Kivaa alkuviikkoa kaikille :)

PS. Oon ollut muutaman päivän poissa blogin parista, kun lauantaina viikonloppukuviot menivät ihan uusiksi, sillä Pesonen sairastui ja melkein koko päivä vierähti katin kanssa päivystyksessä ja lääkkeitä hakemassa. Onneksi taisimme selvitä säikähdyksellä, ja vanha rouva tokenee antibioottien avustuksella huimaa vauhtia! Nyt ehtii taas kuvailemaan ja kirjoittelemaan, heh :)

6 kommenttia :

 1. Oli kiva käydä kylässä, hyvältä näyttää! Simppeliä ja skandinaavista! :D Mulla seisoo sisustusteippejä kaapissa odottamassa inspiraatiota niin on pakko kysyä onko tuo seinän kuvio tehty juurikin teipillä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, Ikeasta ostetulla teipillä on tehty :)

   Poista
 2. Kivalta näyttää ja erityisesti tuo matto on mun mieleen!! :)

  Toivottavasti teidän kissa parantuu entiselleen pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on vaan vähän liian suuri tuohon huoneeseen - heräteostoksena Stockan aleista en sitten hoksannut ottaa mittoja, eikä tuo muuallekaan sovi, phöh :(

   Pesonen on onneksi jo oma, laiska itsensä - mitä nyt antibiootti aiheuttaa vähän mahanpuruja :)

   Poista
 3. Meilläkin oli vielä puolisen vuotta sitten työpöytä, mutta ilmeisesti yhdistelmä läppäri + työpöytä ei vaan toimi, koska täälläkin päässä kaikki hommat koneella sujui huonossa ryhdissä sohvan nurkassa.. :D

  Pesoselle paranemisterkkuja! Täälläkin on antibiootit käynnissä, istuin tämän aamun Ciran kanssa eläinlääkärillä kun se pässi oli hypännyt auton konttiin ennen aikojaan (luukku oli vielä puoliksi kiinni) ja satuttanut silmänsä. Sitä aina välillä sattuu ja tapahtuu kaikenlaista lemmikkitalouksissa, kun karvakamut rymyävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tuota pöytää ei oikein voi poistaakaan, kun Riku tarvitsee sitä välillä, kun pitää tehdä isolta näytöltä duunia "oikean" hiiren ja näppiksen kanssa (krhm, taisin siivota nuo rojut pois kuvanottohetkeksi :D)

   Voi ei, toivottavasti teilläkin parannutaan pian :)

   Poista