maanantai 21. lokakuuta 2013

Off to Saint-Petersburg

Pikaisia kuulumisia päivittelen tännekin puolelle, heissan vaan! Viikonloppu hujahti taas ohitse silmänräpäyksessä; blogin puolellakin oli hiljaista kuin huopatossutehtaalla. Sunnuntaina haravoin pihaa sen verran raivokkaasti, että onnistuin sössimään selkäni ihan solmuun, ja koko maanantaipäivä on mennyt tuskaillessa sen kanssa. Onneksi iltapäivästä oli pitkä meetinki, jossa pystyin seistä tönöttämään lähes koko ajan - työpöydän ääressä kun ei onnistu oikein muu kuin istuminen. Muutenkin koko alkuviikko menee kiireessä, joten hiljaisuus saattaa jatkua täällä blogin puolella. Huomenna on tiedossa ensin koko päivän kestävä koulutuspäivä, minkä jälkeen lähden suoraa päätä työasioissa Pietariin pariksi päiväksi. En ole aiemmin kaupungissa käynyt, ja tutustuminen taitaa tälläkin kertaa jäädä tyngäksi kiireisen aikataulun vuoksi. Hyviä vinkkejä pienistä tai suuremmista nähtävyyksistä otan kuitenkin mielelläni vastaan, jos jossain välissä on mahdollista livahtaa pikaiselle turistikierrokselle :) Nyt mä alan suunnitella pakkaamista, palaillaan taas kun keretään!


KIVAA ALKUVIIKKOA KAIKILLE!

6 kommenttia :

 1. Pietari on tosi kiva kaupunki! Mitään pro-reissaajan tipsejä en kyllä osaa antaa, keskustaa en muutaman käynnin jälkeenkään oikein hahmota ja autoja ja ruuhkaa on tosi paljon. Nevsky Prospektilla, eli pääkadulla, pääsee vähän kiinni kaupunkiin, ja Eremitaasin alue on kiva, vaikkei itse museossa kävisikään. En tosin tiedä, onko kaupunki tähän vuodenaikaan ehkä vähän ankean loskainen... Mutta ainakin talvella ja keväällä kaunis :) mukavaa reissua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä :) Mä tahtoisin käydä Pietarissa ihan lomareissulla johonkin vähän kivempaan aikaan säiden puolesta - on kuulemma kaunis kaupunki! Nytkin on onneksi luvattu kai vähän lämpimämpää keliä kuin Suomessa, mutta samapa tuo toisaalta, kun päivät menee pitkälti kokoushuoneissa :P

   Poista
 2. Muksaa reissua! Koitahan nautiskellakin kaupungin antimista selästä ja ennen kaikkea töistä huolimatta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssakin pukkas päälle kaiken kivan lisäksi, mutta kotiin saakka selvittiin tänään :P Ehdin mä siellä nähdä kaikenlaista turrekierroksella, tosin valitettavasti auton tummennettujen lasien takaa ilta-aikaan, mut töihinhän sinne mentiin! :D Kevät- tai kesäaikaan toivottavasti täyspäiväisenä turistina matkaan!

   Poista
 3. hahah :D Oot ainaki turvassa ollu siellä auton perässä. Kiva että reissu meni hyvin kaikesta huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nyt oon kyllä viikonloppuni ansainnut ;)

   Poista