perjantai 18. lokakuuta 2013

Rennommat talvitamineet

Jatketaan nyt eilisen päälle vielä talviteemalla, kun kerran eilen päädyin tekemään pikainventaarion talviteloillaan roikkuneisiin vaatteisiini. Virallisempi villakangastakki-nahkahansikaat-ja ohuehko huivi-uniformupuoli näyttää olevan suhteellisen hyvässä hapessa edelleen, mutta hieman toisin on rennompien talvivarusteiden laita. Ja nimenomaan niihin minä tykkään toppautua talvipakkasilla aina, kun se vain on mahdollista. Virtuaalisille ikkunaostoksille siis!


Lyhyt untuvatakkini on jo parin viimeisen vuoden ajan vedellyt viimeisiään - hyvin se on palvellut kuitenkin, sillä kyseessä on todellinen chinaware, jonka hankin viitisen vuotta sitten Shanghaista muutamalla kympillä. Pidempi parkatakki tosin sinnittelee hengissä ainakin vielä tämän talven, mutta lyhyemmälle olisi myös tarvetta. Tällä hetkellä mietintämyssyssä ovat etenkin kliseiset Canada Goosen ja Parajumpersin pompat, joiden kestävyydestä ja lämpimyydestä olen kuullut paljon hyvää, vaikka hinta totta puhuen hieman hirvittääkin. Mutta jos käyttövuosissa päästään esimerkiksi edes lähelle kymmentä, niin onko se paha sittenkään? Omakohtaisia kokemuksia otan mielelläni vastaan näistä tai vastaavista! 

Täksi talveksi tahtoisin myös pitkävartiset neulehanskat - kynsikkäiksikö näitä sormenpäättömiä käsineitä sanotaan? Lämmittäisivät mukavasti palelevia ranteita, ja kuitenkin autolla ajaminen ja puhelimen näpyttely olisi helppoa - tai ainakin mahdollista, päinvastoin kuin puhelimen ja jättikokoisten lapasten toivottomassa yhdistelmässä. Jonathan Adlerin Love-hansikkaat olisivat hauskat, kun taas Mulberryn harmaat käsineet vähän asiallisemmat. Pipoja ja kaulahuivejahan tarvitaan myös aina! Paula Biancon kaksivärinen tuubihuivi olisi passeli nopeisiin lähtöihin, kun huivia ei ehdi asetella nätisti, mutta toisaalta taas Guccin villa-silkkisekoitehuivi istuisi myös nätisti villakangastakin kanssa. Pipoista ihastuin nopealla kierroksellani Guccin palmikkoneulepipoon sekä Eugenia Kimin tupsupipoon. Hatun on mulla pakko olla tuollainen vähän väljemmän mallinen, sillä hirmu tiukasti istuva pipo päässä näytän munapäältä :(

En tiettykään pysty näitä kaikkia tältä istumalta tilaamaan, mutta aina voi haaveilla. Joskus viime talvena muuten lupasin itselleni ryhtyä kunnolla tarkkailemaan ja löysäämään oman vaateosteluni tahtia, ja vaikka itse sanonkin, olen onnistunut siinä melko hyvin. Niin hassulta kuin se saattaa kuulostaakin, itselläni tällaisten haavelistojen kokoaminen on myös auttanut siihen, ettei tule suin päin sännättyä ostoksille. Niitä kun nimittäin palaa katsomaan pienen sulatteluajan jälkeen, usein kuvasta erottuu selvästi jokin juttu ylitse muiden, ja sen voi hankkia hieman puhtaammalla omallatunnolla, kun voi olla melkein varma, ettei kyseessä ole hetken huumassa tehty hutihankinta. 

No jopas, tulipa tehtyä tikusta asiaa; odottelen vailla parempaakaan puuhaa, että Riku ehtisi heittää mut Helsinkiin. Raukka on taas kahminut itselleen ylitöitä viikonlopuksi ja joutuu menemään heti aamulla toimistolle, joten minä viikonloppyökukkujana häippäsen hänen yöuniaan häiritsemästä Jeren luokse kylään... Palataan siis ehkä huomenissa, moikka!

JA VIETTÄKÄÄ OIKEIN RENTO PERJANTAI!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti