lauantai 30. marraskuuta 2013

December photo a day

Olen muutaman kerran aiemminkin osallistunut kuukauden ajan photo a day-kuvahaasteeseen, ja ajattelin joulukuun olevan taas sopiva paikka toteuttaa kyseinen haaste! Aamulla kun kurkkaa "päivän kuvan" aiheen, niin maailmaa tulee katseltua pikkuisen eri tavalla koko päivän ajan etsien just siihen päivään sopivaa kuvauskohdetta; muuten kun tuntuu, että näin talven pimeydessä kuvausideat ja -halut ovat vähän kortilla. Haasteen ideaan voi tutustua *täältä* ja tässä joulukuun aiheet:


Itse ajattelin tällä kertaa toteuttaa aiemmasta poiketen haasteen pääasiassa Instagramini puolelle, mutta muutamia kuvia saattaa tärähtää myös tavallisten postausten lomaan blogisivulle. Huomenna aloitetaan - tarttukaa ihmeessä haasteeseen myös siellä ruudun toisella puolella, sillä itse ainakin tykkään kurkkia, miten muut ovat päivänsä aikana haastesanaan tarttuneet :) 

Instagramissa nähdään - omalle sivulleni pääsee *tästä*!

4 kommenttia :

  1. Jee, nää on aina niin hauskoja! Mä taidan tällä kertaa kuitenkin jättää väliin, kun on vähän isompaa haastetta suunnitteilla ensi vuodelle ;)

    VastaaPoista
  2. Jepa jee, mää lähen ainaki tekemään tätä, just tän tyylistä olinkin aatellut joulukuussa toteuttaa -saa hyviä syitä postailla jouluisia kuvatuksia, heh! ;)

    VastaaPoista