perjantai 8. marraskuuta 2013

Kaksi toivetta kotiin

Rakas joulupukki, minulla olisi pari pientä toivetta kotiin...


Huomasin nimittäin Finnish Design Shopiin saapuneen uutuutena jo aiemmin syksyllä hehkuttamiani Menun POV-seinäkynttilänjalkoja. Mä niin sieluni silmin nään trion, tai miksei vaikka kvartetin valkoisia tuikkupesiä lipaston yläpuolella seinässä keittiön jääkaappien takana. Vaikka tykkäänkin edelleen seinällä tällä hetkellä olevista Therese Sennerholtin rakkausaiheisista pikkuteksteistä, olisi niiden jo ehkä vaihtaa paikkaa jonnekin muualle. Vaihtelu virkistää, ja olen huomannut, että alakerrassa pimeän aikaan kynttilöitä ei vaan millään voi olla liikaa! 

Toinen kuolauksen kohteeni on ollut Normann Copenhagenin valkoinen Block-pöytä. Uskoisin tämän istuvan alakertaan Hayn About A Chairien kaveriksi kuin peukalon keskelle kämmentä. Talveksi meillä on suunnitelman asteella pieni kalusteiden pyöritys alakerrassa, jotta saataisiin ruokapöydän sijaan oleskelutilaa lähes joka ilta tulille pantavan takan äärelle, ja myös näihin suunnitelmiin tarjoiluvaunumainen ja liikuteltava pöytä olisi omiaan. Alkusyksystä koetimme tosin vaihtaa ruokapöydän ja olohuoneen sohvan paikkoja erittäin huonolla menestyksellä - ruokapöytä oli nykyiseen tv-tilaan auttamattomasti liian massiivinen kapistus -, mutta kenties tässä eri kalusteita veivaamalla saadaan vielä talvimööbliseeraus aikaan. Ehkä joulupukki ei näitä minulle tuo, mutta saattaapa osa veronpalautuksista valua näiden suuntaan...

Se olis sitten perjantai! Meillä olisi tänään työpaikan pikkujoulut, mutta mä onnistuin missaamaan ilmoittautumisen, ja huomenna ollaan myös menossa illaksi teatteriin sukulaisseurueessa, joten varmaan ihan fiksun ihmisen veto :)

2 kommenttia :