keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Kynttiläinspiraatiota talven juhliin

Candles, candles, candles... They are everywhere! Eipä kynttilöitä ole tässäkään blogissa vilahdellut kuin melkein kyllästymiseen asti, joten päätin kerrasta kiellon päälle koota vielä kunnon pläjäyksen kynttiläinspiraatiota pimeän kauden juhliin.. Ja miksei arkeenkin? Näistä muutaman, helpon tee-se-itse-miehen idean ajattelin toteuttaa meille kotiinkin, kun aika antaa periksi...


Kuvat *täältä*

Asiasta asian viereen (tosin valaistusaiheessa tiukasti pysyen), en suosittele kenellekään auton etulamppujen vaihtamisen viivyttelyä sen jälkeen, kun toinen menee pimeäksi. Tänään iltamyöhällä tuli nimittäin huomattua, että kappas vaan - se toinenkin polttimo sanoi nyt itsensä irti, kello on iltakasi ja painellaan tässä täysin "sokealla" menopelillä menemään. Rikulla oli varmasti ratkiriemukas ilta opaskirja kädessä pihalla miltei sokkona irrottaen molempia etuvalon kuoria; ikiaikaiselta ostoslistaltamme kun on päässyt unohtumaan esimerkiksi taskulamppu (ja otsalamppukin on kateissa), mutta juuri oikeita vrrrrtsnbpl-tyyppisiä jakoavaimia onneksi löytyi varaston kätköistä. Minä toimin back-uppina etsien video-ohjeita, joten jos haussa on "how to remove that stupid plug in the audi headlight harness", niin ei hätää, minulla on ratkaisu - *täältä* löytyy! Hätäratkaisutaskulamppuna toimi työhuoneen johdoton Edison the Petit (kyllä vain, *tämä tällainen*). Ihan välihuomautuksena, että R ei ole avuton, vaan mä en anna ostaa tänne niitä kaiken maailman hilavitkuttimia (nimim. "mihin ihmeeseen me ikinä tarvittaisiin taskulamppua?").. Menihän se niinkin, mutta ehkä olis kannattanut ennakoida jo silloin, kun se ensimmäinen valo meni pimeäksi parisen viikkoa sitten... Mutta aina ei voi. Tai jaksa. Tai viitsi. No jaa, se siitä.

Vieläkö jaksatte innostua kynttilöistä, vai olisiko pian aika jo siirtyä jouluvaloihin? Sitä macarenaa etuoven edustalla tanssivaa ledijoulupukkia edelleenkin odotellessa... ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti