perjantai 15. marraskuuta 2013

Weekeeeend!

Se olis viikonloppu nyt! Tämä viikko on tuntunut pitkältä kuin nälkävuosi - johtuneekohan sitten keskelle viikkoa osuneesta messupäivästä, jossa koko päivän sai seisoa jaloillaan ja puhua pulputtaa kuin paraskin helppoheikki. No ei siinä, vähän erilainen työpäivä oli ihan hullun hauskaa vaihtelua, mutta tämmöinen toimistorotta oli illan tullen ihan veto pois - väsynyt, mutta onnellinen :) Itse kun en koe minkään tason myyntimies olevani, niin tämäntyyppisissä tapahtumissa sitä saa aina ylitettyä omaa itseään - vaikkei meillä nyt mitään varsinaista tuotetta tällä kertaa ollutkaan tyrkyllä. Eipä tullut keskiviikkona lähdettyä enää työpäivän jälkeen mekkometsälle keskustaan, ei. Viime tippaan jäi siis mekon osto huomista varten... Miten mä aina onnistun jättämään kaiken viime hetkeen? Aikoinaan on tullut useampikin yö valvottua tenttikirjajärkäle tassussa tai rustailtua kurssitehtäviä kahvipannu kuumana yön pikkutunneille saakka, "oho, kun se vähän jäi". Töissä oon onneksi onnistunut tsemppaamaan tämän tavan kanssa, mutta näin vapaa-ajan tapahtumien kohdalla pääsee välillä vähän lipsumaan (nimim. yksityiskohtaisista "to do"-listoista huolimatta muistin meikkaajan varauksen omiin häihimme vasta pari viikkoa ennen h-hetkeä)... No, onneksi tällä kertaa vaan mekko! 


Huomenna olisikin tiedossa ne Indiedaysin Inspiration Blog Awardsit, jonne nappaan Rikun mukaan aveciksi. Jännää! Tulkaa ihmeessä koputtamaan olkapäälle, jos ja kun näette meidät palloilemassa siellä ihan orpoina... Mä kun olen aina liikkeellä ilman silmälaseja, niin en tunnista ketään sitäkään vähää, mitä blogien kuvien perusteella olen teitä "nähnyt", heh :)

Kivvaa viikonloppua kaikille! Mitäs teillä on tiedossa - pikkujouluja kenties?

5 kommenttia :

 1. Kääk, olitko säkin Klaus K:ssa?! Olispa ollut kiva törmätä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin juu paikalla, mutta tultiin aikas myöhään ja jatkettiin myös aika nopsaan matkaa juhlimaan toisaalle :) Olis kyllä ollut mukava nähdä!

   Poista
  2. No voihan hitsi! Me oltiin alusta asti, mutta lähdettiin 22:30 pois.

   Poista
  3. Me tultiin jossain kasin pintaan, ja vähän ennen kymppiä siirryttiin parin korttelin päähän moikkaamaan broidia, kun hän oli kerrankin viikon Suomen kamaralla :) Seuraavaan kertaan!

   Poista