tiistai 17. joulukuuta 2013

Kattausinspiraatiota

Olen huomenna töiden jälkeen menossa keskustaan haalimaan tavaraa joulupöytämme kattausta varten; tässäpä oiva tekosyy ostaa esimerkiksi kankaiset lautasliinat, jotka on pitänyt hankkia jo iät ja ajat, mutta asia on vain syystä tai toisesta jäänyt. Innostuin selailemaan erilaisia juhlallisia kattausideoita ja löysinkin paljon kuvia, joista omaankin pöytäämme voisi poimia insipiraatiota - hieman pelkistetymmässä muodossa tosin. Esimerkiksi menukorttien sijaan lautasliinojen taitteisiin voisi sujauttaa joulukortit, jahka innostun vielä niitä askartelemaan...


4 kommenttia :

 1. Hahaah, eikä, taas ollaan samiksia! :D Just eilen illalla kirjoittelin luonnoksiin postauksen joulun kattausideoista.. ;) Täälläkin on siis innostuttu väkertämään vähän tavallisesta (olemattomasta) kattauksesta poikeava, juhlallisempi versio. Saa nähä mitä keksitään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Great minds ja silleen ;) Kävin tänään hakemassa lautasliinat ja viikonloppuna pitäis vähän testailla, mitä voisi saada aikaiseksi :)

   Poista
 2. Oi vitsi, mahtaa olla kivaa järkätä noinkin isot aattojuhlat :) Itekin innostun kattamisesta nykyään enemmän kun on tuo kivempi ja isompi pöytä, mutta harmillisesti Mies on niin käytännöllinen, että en kyllä sais kangasservettejä tai lautasliinarenkaita menemään läpi hankintalistoilta (lähinnä sen ainaisen säilytystilan puutteen takia. eikä sillä tietenkään ole esteettistä silmääkään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, saa nähdä, mitä tästäkin tulee - harvemmin sitä yli kymmenen hengen kemuja on tullut järkättyä kotona, mutta ihan innolla odotan :D Mä sain nuo lautasliinat menemään helposti läpi, ja tuo ehdotti jopa ITSE lautasliinarenkaita, mutta niitä mä en jaksanut lähteä enää metsästämään :DD

   Poista