tiistai 10. joulukuuta 2013

Pientä ja kätevää

Hyvin moni on varmasti löytänyt itsensä tilanteesta, jossa on hirveä kiire ovesta ulos ja niin eri paikkoihin sopivat avainniput, puhelin kuin kaikki muukin tarpeellinen pikkusälä on mennyt kadoksiin kuin kiusallaan. Mun ainakin täytyy ihan peruspäivänä ottaa mukaan niin auton-, koti- kuin työavaimetkin (joku fiksumpi megalomaanista avainnippuani naureskellessa aikanaan muistutti, ettei niitä saisi säilyttää samassa nipussa ja minähän uskoin) sekä puhelin, joten yritän jo edellisenä iltana muistaa laittaa ne paikoilleen lipaston päälle. Koska muuten kaikki sälä seilaisi valtoimenaan pitkin lipaston pintaa, on meillä sen päällä tällä hetkellä säläkupin virkaa toimittamassa niinkin innovatiivinen ratkaisu kuin juustokuvun keraaminen pohja - kyllä vain. Suht hyvin on toiminut, mutta ei näytä kovin kivalta... Selailin aikani kuluksi muutamia ihan tähän tarkoitukseen tarkoitettuja säilyttimiä ja löysin muutaman, jotka näyttävät omaan silmään hyvältä ja kävisivät hyvin lipaston pariksi "eteiseen":

Näppärä joululahjavinkki tällaiselle ikuiselle unohtelijalle!

2 kommenttia :

  1. Hyviä ideoita. Sopisi meillekin tuollainen hyvlly kännykälle ja avaimille.Erityisesti ylimmäinen on loistava muotoilultaan. Pitäisi vaan varmistaa että omakin känny sopii lokeroon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään eniten ehkä ylimmästä :) Noita tosin saa sivujen mukaan vain iPhone 4/5 ja jonkun Samsungin kanssa yhteensopivina - itselle onneksi sattuisi just nappiin :)

      Poista