keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Hääpukupäivä

Huomasin jostain lehtijutusta eilen, että tänään on Käytä hääpukuasi-päivä, ja muutamassa blogissakin on päivän mittaan näkynyt aihetta sivuavia postauksia. Entinen hääbloggaaja sisälläni nosti päätään: ihan mahtavaa! Oma hääpukuni roikkuu edelleen säilytyksessä vanhempieni luona, mutta täältä kotoa löytyy sentään joitain hääasuuni liittyviä elementtejä. Päivän kunniaksi (ja huntua etsiskellessä) tuli kaivettua kaapin kätköistä myös "häälaatikko", johon keräsin aikanaan kaikki häistä muistoksi jääneet pikkuesineet. Sieltähän se huntukin löytyi!Häälootasta löytyi kaikenlaisia, pieniä muistoja kakunkoristeesta menukorttien kautta vieraskirjalappusiin. Laatikkoa ei ole tullut varmaan häiden jälkeen avattuakaan!


"Kakkoshääpukuni" sentään löytyy kotoa. Kyseessä on siis lyhyt mekko, jonka puin päälleni häiden jatkoille - omat juhlamme kun loppuivat juhlatilassa jo puolen yön pintaan, eikä ainakaan oma jatkoravintolamme olisi katsonut hyvällä tuoretta vaimoa tylli-kermakakussaan.


Hunnun kanssa yritin epätoivoisesti ottaa kuvaa, muttei se niin vain onnistunutkaan tässä valaistuksessa ja sairaslomalaisen naaman kera. Kenkiäkään ei viitsinyt kovin kauaa pitää jalassa, sillä niihin ei mahdu villasukkaa :)

Kiva idea silti näin talven keskellä muistella omaa hääpäivää. Itselläni oli suunnitelma ottaa joka vuosi hääpäivänä kuva itsestäni morsiuspuvussani, mutta se unohtui viime kesänä.. Ehkä ensi kesän hääpäivänä sitten!

8 kommenttia :

 1. Itsekin innostuin päivästä kovasti entisenä hääbloggaajana. Blogistani näkyy miten minulle kävi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Sulla on ihana syy olla mahtumatta hääpukuun! Mä en viitsinyt edes koittaa tuota pikkumekkoa, kun sattaa olla, ettei menis päälle tällä hetkellä ;)

   Poista
 2. Mä kuuntelin tästä radiojuttua päivällä YleX:stä. En vain saanut päästäni sitä kuvaa, jossa sohjoisessa Tampereen katukuvassa vaeltaa morsiuspukuisia naisia :D

  Onko sun hääblogi muuten vielä luettavissa netissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nytissä oli kanssa juttu siitä, miltä voisi tuo voisi näyttää :D Löytyy täältä: http://nyt.fi/a1305771981478

   Njet njet, salasin tuon blogini sen jälkeen, kun kaikki tuntui olevan käyty jo läpi kymmeneen kertaan, enkä tuntenut mulla olevan enää häämaailmalle hirveästi annettavaa :) Sielläkin trendit ja tuulet muuttuu niin nopeaan!

   Poista
  2. Ai kauhea tota Nytin juttua :D

   Trendit ja tuulet tuntuu tosiaan menevän aika vauhdilla. Omaan "due dateen" kun on vielä puolitoista vuotta aikaa, on sitä seuraillut hääjuttuja aika avaralla mielellä. Vaikka sisustus- ja lifestyle-blogeja on tullut seurattua aktiivisesti, on koko hääblogi-genre vielä aika hukassa. Samalla ne trenditkin. Ehkä meillä on täydellisen out of date -bileet aikanaan, kun juutun vain muutamaan 2013-2014 löytämääni hääblogiin ideoineen :D onneksi on Pinterest ja kaikki jenkkihörhöily...

   Poista
  3. Minäkään en ole tällä hetkellä enää hirmuisen kartalla hääblogeista. Muutamia tulee seurattua, joihin olen jäänyt seuraajaksi jo omina hääblogi-aikoinani tai muuten vain törmännyt hyvään :) Jenkki- ja muiden maiden hörhöilyä kannattaa käydä tsekkaamassa myös Style Me Prettysta - sinne itekin eksyn vielä harva se kerta ;)

   Poista
 3. Hauska idea tämä hääpäivän muistelu näin, mulla vaan oli mennyt kokonaan ohi että tällänenkin päivä on olemassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla niin uusi juttu täällä Suomessa, ettei ihmekään :) Itsekin satuin päivää ennen bongaamaan tuon Nytin jutun, ja taisi siitä olla muutama rivi jossain muuallakin :)

   Poista