torstai 23. tammikuuta 2014

Kylmästä lämpimään

Olette varmaan huomanneet, että ulkona on kylmä? Kyllä pikkuisen on kirpaissut tuo pudotus plussa-asteilta äkkiseltään lähes kahdenkymmenen asteen miinuksille.. Muistutus itselle: jos joskus tulee rakennettua tai ostettua uusi talo, siinä on oltava autotalli. Ja kun ostetaan seuraava auto, siinä on oltava lämmitin niin moottorille kuin sisätiloihin. Meillä kun ei ole tällä hetkellä kumpaakaan, ja aamuisin saa todellakin viileän ja virkistävän herätyksen, kun naama ja takapuoli jäässä lähtee huristelemaan työpaikkaa kohti. Sitten kun vihdoin lämpiää, ollaankin jo Helsingin puolella ja duunipaikan pihassa. Iltaisin on aina sitävastoin mukavaa, kun pääsee lämmittelemään takan ääreen. Kun pääsee ulkoa sisältä lämpimään, tekee mieli mennä halaamaan tuota harmaata kapistusta kohmeisine sormineen - se kun onneksi pysyy suhteellisen lämpimänä vuorokauden ympäri. Takka on talvessa parasta!Takanedusta on myös Pesosen henkilökohtainen sauna. Iltaisin se aina parkkeeraa takan eteen istumaan ja tuijottelee vaativasti Rikuun päin, että "sauna päälle ja heti!". Siinä me sitten sulassa sovussa istuskellaan lattialla lämmittelemässä, kissa ja minä. 

2 kommenttia :

  1. Mootori ja sisätila lämmittimen pystyy asentamaan myös jälkikäteen autohuollossa ja taitaa maksaakin vain pari sataa..:) hintansa arvoset kapistukset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pystyy kyllä :) Käytiin viime talvena kyselemässä, niin halvin tarjous oli tonnin luokkaa, joten siksi ei olla asennutettu.. Sillä kun saisi melkein jo Webaston!

      Poista